כללי לימודי גרפיקה בפרוג.

• הוסף לסימניות
חברה מעוניינת ללמוד גרפיקה ב"פרוג".
מי שלמד שם - אשמח שישלח לי לאישי את רשמיו, מה מלמדים ולאיזו רמה מגיעים.
תודה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרינטופ;1228744:
באמת אף אחד כאן לא למד ב"פרוג"?;)

אף אחד מאלה שלמדו בפרוג לא ראה את ההודעה שלך שנשלחה אחרי 12 בלילה, ועד לשעה 8:44 בבוקר

אני למדתי בפרוג - לא גרפיקה אלא עימוד - ואני ממליץ בכל פה
לפי הרמה והביצועים שראיתי אצל תלמידי קורס הגרפיקה שהתקיים במקביל לקורס העימוד בו השתתפתי אני - אני חושב שאני יכול להמליץ בפה מלא גם על קורס הגרפיקה

• הוסף לסימניות
תודה.
אולי מישהו שלמד דווקא עיצוב גרפי ב"פרוג" יוכל להוסיף?

• הוסף לסימניות
ממליצה מאד מאד.
רמת הלימודים גבוהה מאד
והמורים מעולים ממש.
והיחס אישי מאד - אינדבדואליות מדהימה לכל תלמיד/ה.
אכן, בית פרוג- משפחה.

• הוסף לסימניות
תודה לכולם!
העברתי לה את המידע על פרוג ועל עוד, והיא בחרה ב"פרוג".

• הוסף לסימניות
הייתי אצל אח שלי בדפוס, וראיתי עבודת גמר של אחד הסטודנטים, וכל מי שהיה שם התלהב ברמות.
וחוץ מזה לפני שהתחלתי ללמוד עימוד בפרוג, שאלתי את אח שלי אם הוא שמע על פרוג, והוא אמר לי שהוא עובד עם הרבה גרפיקאים בדפוס, ואין על הגרפיקאים של פרוג, זו רמה אחרת, וגם אין אצלם דבר כזה שאתה מבקש משהו ויגידו לך אני לא יודע לעשות את זה.

• הוסף לסימניות
היי,אומנם באיחור אבל שווה שתוסיפי לה...
בררתי עם חברה בכמה בתי ספר (לא רק דתיים)..
והחלטנו שנתפצל ו"נבדוק מקרוב".
המסקנה כמובן הייתה שההשקעה והשיעורים
שנותנים בתוספת לגרפיקה עצמה,
וכמובן צוות המורים שהוא הTOP...
וחשוב לא פחות שהמחיר סביר:)
אז בהצלחה ושתהנה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה