דרוש מידע לימודי כתיבה / עיצוב שיער ופאנות.

• הוסף לסימניות
מחפשת מידע על לימודי כתיבה [תסריטאות או קופירייטינג], או לימודי עיצוב שיער ופאנות.
אני מחפשת מקום מקצועי שאוכל לעבוד בזה אחר כך.
אשמח למידע!

• הוסף לסימניות
בפרוג יש קופירייטינג. ותסריטאות יש לפנינה פקשר. (יש לי עליו יותר פרטים אם את רוצה)

• הוסף לסימניות
בפרוג יש קופירייטינג. ותסריטאות יש לפנינה פקשר. (יש לי עליו יותר פרטים אם את רוצה)
בדקתי את פרוג. אני רוצה לבדוק עוד אפשרויות.
אשמח לשמוע על הקורס של פנינה

• הוסף לסימניות
יש את רחלי ווסרצוג-
מעולה!!
יש לה שני קורסים,
אחד תסריטאות והשני ספוקן וורד.
שניהם ברמה מאוד מאוד גבוהה והיא מאוד מלווה גם לאחר הלמידה בהשמה..
אני אישית למדתי אצלה ומאוד התקדמתי!
ממליצה!

• הוסף לסימניות
יש את רחלי ווסרצוג-
מעולה!!
יש לה שני קורסים,
אחד תסריטאות והשני ספוקן וורד.
שניהם ברמה מאוד מאוד גבוהה והיא מאוד מלווה גם לאחר הלמידה בהשמה..
אני אישית למדתי אצלה ומאוד התקדמתי!
ממליצה!
יש לך פרטים שלה?

• הוסף לסימניות
שלום, יש לי מידע בשבילך על לימודי תסריטאות מעולים.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אשמח לעזור איך מגיבים באופן פרטי?
יש קורס בוטיק של קבוצה שמתארגנת במיוחד בנושא זה, משהו מקצועי מאוד.

• הוסף לסימניות
אשמח לעזור איך מגיבים באופן פרטי?
יש קורס בוטיק של קבוצה שמתארגנת במיוחד בנושא זה, משהו מקצועי מאוד.
צריך בשביל זה מנוי פרימיום.
אין שום אפשרות לכתוב כאן פרטים?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה