דרוש מידע לימודי מזכירות ב"בכיר" בבני ברק

• הוסף לסימניות
מכירות את המקום? מומלץ? יש לכן מה לומר?
אשמח למידע והמלצות!

• הוסף לסימניות
מכירות את ההנהלה? את המרצות?
האם שייך למגזר מסוים? או שיש שם מכל הסגנונות...

• הוסף לסימניות
מכירות את ההנהלה? את המרצות?
האם שייך למגזר מסוים? או שיש שם מכל הסגנונות...

כל הסגנונות לדעתי - נשים נפרד
ההנהלה חרדית איכותית

לגבי מה את רוצה לשאול
אני יכולה לשאול אחיינית שלי שלמדה אצלם

• הוסף לסימניות
כל הסגנונות לדעתי - נשים נפרד
ההנהלה חרדית איכותית

לגבי מה את רוצה לשאול
אני יכולה לשאול אחיינית שלי שלמדה אצלם
לגבי ההנהלה ומורות.
מה הסגנון שלהן?

• הוסף לסימניות
לגבי ההנהלה ומורות.
מה הסגנון שלהן?

מה הכוונה האם הן חרדיות או לא? או מבחינת מקצועיות?
מה את מעונינת לדעת?
לדעתי את יכולה לשאול אותם בבכיר

• הוסף לסימניות
יש מישהי שלמדה שם שתוכל לכתוב לי מה הסגנון של הצוות והתלמידות? האם יש שם את כל המגזרים? או שיש מגזר שיותר בולט?

תודה על כל המידע עד כה! זה עוזר מאד במיוחד שמבררים על מקום שלא מכירים. בכל אופן נשמע מקום איכותי!

• הוסף לסימניות
יש מישהי שלמדה שם שתוכל לכתוב לי מה הסגנון של הצוות והתלמידות? האם יש שם את כל המגזרים? או שיש מגזר שיותר בולט?

תודה על כל המידע עד כה! זה עוזר מאד במיוחד שמבררים על מקום שלא מכירים. בכל אופן נשמע מקום איכותי!

ההנהלה חרדית לגמרי - נשים איכותיות
ולדעתי גם התלמידות איכותיות

• הוסף לסימניות
יש מישהי שלמדה במרכז החרדי להכשרה מקצועית??? אם כן הייתי רוצה לדעת איך המורות שם?הצוות?סגנון התלמידות?

• הוסף לסימניות
אני למדתי שם בסניף בית שמש. ההנהלה חרדית והמרצות כולן חרדיות ודתיות. מאוד נהניתי שם הבנות כולן היו חרדיות! ממליצה בחום על סניף זה!!!!!!!!! הבנתי שבסניף ירושלים- יש הרבה יותר בנות מודרניות.
הסניפים השמורים יותר הם: בית שמש, מודיעין עילית ובני ברק

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה