דרוש מידע לימודי מחזמר וריקוד לנערות

• הוסף לסימניות
אשמח למידע על לימודי מחזמר וכוריאוגרפיה לנערות חרדיות, אם יש.
תודה.

• הוסף לסימניות
אשדוד או קרוב אליה. בני ברק..
סגנון שמח.. אוהבת את הסגנון של ישי לפידות והחברים [הידברות]

• הוסף לסימניות
אין לי מושג מה הסגנון שלו, אם את רוצה ריקודים שמחים את יכולה ללכת על היפ הופ (מסתבר שאין חרדי באיזור שלך, אולי בבני ברק) ואם סתם ככה את אוהבת לרקוד ולשחרר אנרגיות- לכי לשיעורי זומבה, מאמינה שיש הרבה כאלו באשדוד, גם חרדים.
אני לא מכירה את האזור הזה, אבל כנראה תהיה פה משהי אשדודית שתוכל לעזור לך.

• הוסף לסימניות
את מכירה איפשהו בארץ לימודי כוריאוגרפיה?

• הוסף לסימניות
בת ה18 שלי מתעניינת בתחום, מאחר והיא מוכשרת בדרמה, שירה וריקוד.
מחפשת משהו כמו מחזמר, בנות שמלוות את הזמרת בריקוד, או שהיא תהיה בחוג שהיא שרה ועוד בנות סביבה מחוללות :)

• הוסף לסימניות
בת ה18 שלי מתעניינת בתחום, מאחר והיא מוכשרת בדרמה, שירה וריקוד.
מחפשת משהו כמו מחזמר, בנות שמלוות את הזמרת בריקוד, או שהיא תהיה בחוג שהיא שרה ועוד בנות סביבה מחוללות :)

חח
חמודה
אני מכירה יותר באיזור ירושלים, יש את האלופות כמו רחל פקטור או לקסי (יקר יחסית), יש את ריקוד ברוח הטובה של מרים וחדווה גרוסמן, יש את אסתר כליפא- שבהופעות שלה יש זמרות ורקדניות בדיוק כמו שהיא רוצה..
אבל כל זה באיזור ירושלים, אין לי מושג אם יש להם קבוצות בעוד מקומות. אני יכולה לברר עם חברה שגרה בבני ברק, היא רוקדת כבר כמה שנים, והיא למדה אצל משהי ממש טובה (גם מבחינה רוחנית).
לגבי הגיל שלה, אני מקווה שיש לה קצת רקע בתחום, כי קשה להכנס לעולם הזה בגיל שמונה עשרה לראשונה.

• הוסף לסימניות
חח
חמודה
אני מכירה יותר באיזור ירושלים, יש את האלופות כמו רחל פקטור או לקסי (יקר יחסית), יש את ריקוד ברוח הטובה של מרים וחדווה גרוסמן, יש את אסתר כליפא- שבהופעות שלה יש זמרות ורקדניות בדיוק כמו שהיא רוצה..
אבל כל זה באיזור ירושלים, אין לי מושג אם יש להם קבוצות בעוד מקומות. אני יכולה לברר עם חברה שגרה בבני ברק, היא רוקדת כבר כמה שנים, והיא למדה אצל משהי ממש טובה (גם מבחינה רוחנית).
לגבי הגיל שלה, אני מקווה שיש לה קצת רקע בתחום, כי קשה להכנס לעולם הזה בגיל שמונה עשרה לראשונה.
אם יש לך מידע על אסתר כליפא- מיקום, עלות, טלפון..
וזו שבב"ב איזה סוג ריקוד- יש לך מושג?
תודה!

• הוסף לסימניות
אסתר כליפא- 0507711659
אם יש לך מידע על אסתר כליפא- מיקום, עלות, טלפון..
וזו שבב"ב איזה סוג ריקוד- יש לך מושג?
תודה!
היא משלבת כמה סוגים, מחולק לקבוצות. מתמקדת בכל סוגי הבלט.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה