- הוסף לסימניות
אני מתכוונת לתחום הרחב של לעזור לאנשים בהדרכה/ ייעוץ/טיפול וכדומה.אבל גם התחום שונה לחלוטין.
אני מתכוונת לתחום הרחב של לעזור לאנשים בהדרכה/ ייעוץ/טיפול וכדומה.אבל גם התחום שונה לחלוטין.
אבל זה משהו שאין להשוות בכלל.אני מתכוונת לתחום הרחב של לעזור לאנשים בהדרכה/ ייעוץ/טיפול וכדומה.
ברור לי שזה שונה מאוד והתחום הוא באמת רחב מאוד, אך עדיין אני חושבת שבשניהם צריך הבנה לנפש האדם ורצון לתת לאנשים.אבל זה משהו שאין להשוות בכלל.
טיפול זה משהו רגשי יותר. הדרכה זה משהו שכלי.
לדוג'
אישה צעירה שלא מסתדרת בשום עבודה.
בטיפול את הרבה יותר נכנסת לעומק. עוזרת לה יותר לבנות את עצמה, להכיר את עצמה, להתחבר לעצמה. ומשם בעז"ה היא תוכל להתקדם.
בהכוונה את עובדת איתה לפי מודלים מסויימים. מאבחנת מה מתאים לה ומה לא ועוזרת לה למצוא מקום עבודה.
זה על רגל אחת...
הזכרת לי פתאום את הספר "לכל אדם יש שביל"ך עדיין אני חושבת שבשניהם צריך הבנה לנפש האדם ורצון לתת לאנשים.
לא מכירה... נשמע מענייןהזכרת לי פתאום את הספר "לכל אדם יש שביל"
את צודקת...
זהו, שאני רוצה מקצוע עם תעודה שווה, משהו שאוכל לעבוד בו במקומות רשמיים, ולא רק כעצמאית.אז מה עם קאוצ'ינג?
לכי על תואר בשירותי אנושזהו, שאני רוצה מקצוע עם תעודה שווה, משהו שאוכל לעבוד בו במקומות רשמיים, ולא רק כעצמאית.
שו הדא?לכי על תואר בשירותי אנוש
יכולה ליצור איתי קשר?כן, אבל זה היה בסיס , משתדלת כל הזמן ללמוד עוד. חובה בעיניי. (בלי קשר לכך שהיום אין מצב כמעט לעבוד בלי תואר)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים