דרוש מידע לימודי משחק רציניים

• הוסף לסימניות
אני מחפשת כבר כמה שנים טובות לימודי משחק רציניים לבחורות חרדיות. משהו שיש בו עתיד. לא כדרך אגב, אלא

בתור מקצוע ממש. מישהי יודעת אם יש דבר כזה בכלל? אני יודעת שיש המון בתי ספר שמתאימים לכאלו שרוצות

לעשות את זה כדרך אגב, לנפש וכו'. אבל אני מחפשת משהו שאפשר להשתלב בו בשוק העבודה.

אני בספק אם קיים דבר כזה בציבור שלנו, אבל בכל זאת אני מנסה את מזלי כאן (אחרי שחיפשתי המון!!)

תודה מראש

• הוסף לסימניות
קודם כל צריך לייצר שוק לדבר הזה, ואח"כ יהיה יותר מקומות רציניים כנראה
איפה למשל בחורות חרדיות משחקות? סרטים חרדיים? אין כזאת כמות בשביל להכשיר כנראה בצורה מקצועית ולהשקיע בזה

• הוסף לסימניות
קודם כל צריך לייצר שוק לדבר הזה, ואח"כ יהיה יותר מקומות רציניים כנראה
איפה למשל בחורות חרדיות משחקות? סרטים חרדיים? אין כזאת כמות בשביל להכשיר כנראה בצורה מקצועית ולהשקיע בזה
השוק לשחקניות התפתח מעט בשנים האחרונות
יש אפשרות לשחק בתוכניות שונות שמשווקות למתנ"סים, בתי ספר וכו'
קיים הרבה ניצול ואפשר להגיד - כמעט עושק בתחום הזה. יש בנות שמוכנות לשחק תמורת סכום זעום ממש או רק בתמורה לפרסום באופן שלא מצדיק את הרמה המקצועית שלהן, ואת הלימודים שבהם השקיעו, וחבל. הרבה פעמים לא קייימים תנאים נאותים ביום צילומים וד"ל...

בנוסף, התרבות בציבור החרדי גם במגמה של התפתחות (אולי התפכחות...) אמנם איטית, אבל עדיין - יש תקוה
כיום, תכנית טובה נמדדת הרבה פעמים ברמת הפירוטכניקה, השואו, הוואו, וכל מה שמסביב ולא נוגעים במשחק עצמו - שהוא אומנות לכל דבר.

מבתי הספר שיש בשוק - יש את פסיפס של סוניה סודרי, וכן קיים בית ספר נוסף ביד בנימין. וכן יש את בית ספר האנסמבל. כדאי לך לברר אישית אצל בוגרות שלמדו במקומות האלו.
אין ספק שכדי להתמקצע - צריך להשקיע בלימודים ולדעת איך לשווק את עצמך.
וגם בתור "רק" כבדרך אגב, לנפש - ממליצה ממש...

• הוסף לסימניות
השוק לשחקניות התפתח מעט בשנים האחרונות
יש אפשרות לשחק בתוכניות שונות שמשווקות למתנ"סים, בתי ספר וכו'
קיים הרבה ניצול ואפשר להגיד - כמעט עושק בתחום הזה. יש בנות שמוכנות לשחק תמורת סכום זעום ממש או רק בתמורה לפרסום באופן שלא מצדיק את הרמה המקצועית שלהן, ואת הלימודים שבהם השקיעו, וחבל. הרבה פעמים לא קייימים תנאים נאותים ביום צילומים וד"ל...

בנוסף, התרבות בציבור החרדי גם במגמה של התפתחות (אולי התפכחות...) אמנם איטית, אבל עדיין - יש תקוה
כיום, תכנית טובה נמדדת הרבה פעמים ברמת הפירוטכניקה, השואו, הוואו, וכל מה שמסביב ולא נוגעים במשחק עצמו - שהוא אומנות לכל דבר.

מבתי הספר שיש בשוק - יש את פסיפס של סוניה סודרי, וכן קיים בית ספר נוסף ביד בנימין. וכן יש את בית ספר האנסמבל. כדאי לך לברר אישית אצל בוגרות שלמדו במקומות האלו.
אין ספק שכדי להתמקצע - צריך להשקיע בלימודים ולדעת איך לשווק את עצמך.
וגם בתור "רק" כבדרך אגב, לנפש - ממליצה ממש...
צודקת בהכל, והוא אשר אמרתי, כדי להשקיע לימודים רציניים צריך שיהיה אח"כ איך לעשות מהם כסף
וכנה שהתפתח, עדין זה ממש לא ברמה מספיקה, וגם אין לזה הרבה לאן להתפתח כשזה הסוף של זה, זה משחק בסרטים לבנות... וכמה כבר יכול להיות ביקוש
במיוחד שתמיד המפיקות יכולות לקחת שחקניות חילוניות לתפקיד של הכמה שעות שהם צריכות, כך שמבחינת ביקוש אין לזה הרבה לאן להתפתח
ממש כמו זמרת, דוגמנית וכו'

• הוסף לסימניות
במיוחד שתמיד המפיקות יכולות לקחת שחקניות חילוניות לתפקיד של הכמה שעות שהם צריכות, כך שמבחינת ביקוש אין לזה הרבה לאן להתפתח
ממש כמו זמרת, דוגמנית וכו'
זו גם עוד נקודה - שנותנים לגיטמציה לשחקניות חילוניות, וככה יש פחות הזדמנויות לשחקניות חרדיות
שוב - כמובן שהרמה של בתי הספר למשחק החילוניים גבוהה בהרבה מבציבור החרדי. אבל אולי אפשר לתת יותר הזדמנויות..

• הוסף לסימניות
שמעתי על הבי"הס של מיכל כץ,ראיתי הפקה שלה-מטורפת!(רכבת של ידיים) המשחק שם אמיתי,הגמויות נראות כחוות את החווויה על בשרן.
מכירה מישהי שממש רצתה ללמוד שם וביררה המון,ובאמת המקצעויות שם ברמה.
השיטה שלה:לקחת את הפחד שלך ממשהו ,להכניס אותך לפחד שלך!ואז לצלם אותך 'כאילו' את מפחדת עכשיו מהנאצית שמולך.כי בעצם אם תביאי למישהי שחקנית נאצית מולה-יהיה לה קשה לשחק פחד מולה,אם לפני שניה הן צחקו ייחד....
אבל,וכאן מגיע האבל....
צריך לברר אם זה טוב ובריא לנפש החוייה של הפחד ,הכעס,האכזריות,שאתה בעצם מוציא ממך,עצמך,דרך משחק.
ושוב- זה בגדר משהו ששמעתי בלבד!יכול להיות שהיא מספרת דברים אחרים.
אך מבחינת מקצועיות נראה לי מושלם!
בכל אופן בהצלחה רבה!

• הוסף לסימניות
יש כמה בתי ספר שנחשבים מקצועיים יחסית, אבל השאלה לאן מתקדמים הלאה? לאחר שמסיימים את הלימודים?
ביררתי המון, וכפי מה שהבנתי לא משתלבים בשום מקום. (בניגוד למקצועות אחרים, שבדר"כ מוצאים בהם עבודה)

• הוסף לסימניות
יש כמה בתי ספר שנחשבים מקצועיים יחסית, אבל השאלה לאן מתקדמים הלאה? לאחר שמסיימים את הלימודים?
ביררתי המון, וכפי מה שהבנתי לא משתלבים בשום מקום. (בניגוד למקצועות אחרים, שבדר"כ מוצאים בהם עבודה)
פשוט כי אין לזה שוק אצלינו.
איפה היא תשחק????

• הוסף לסימניות
השוק מאד התרחב לאחרונה.
אם בעבר היתה מפיקה אחת או שתים של סרטים,
היום יש עשרות.
השחקניות החרדיות משתלבות יותר בהפקות של תוכניות, פחות בסרטים עלילתיים.

• הוסף לסימניות
זה תלוי בהמון אמביציה ושיווק עצמי. להיות מעורה בתחום, ללכת לאודישנים, להיות בקשר עם מפיקות וכו'
וזה גם נכון שיש קצת יותר מודעות וקהילות ופורומים שונים לשחקניות שמעודדים יצירה והתפתחות בנושא

• הוסף לסימניות
זה תלוי בהמון אמביציה ושיווק עצמי. להיות מעורה בתחום, ללכת לאודישנים, להיות בקשר עם מפיקות וכו'
וזה גם נכון שיש קצת יותר מודעות וקהילות ופורומים שונים לשחקניות שמעודדים יצירה והתפתחות בנושא
איך? מה צריך לעשות?

אני אישית מכירה כמה שמאד מוכשרות בתחום, אבל תכלס לא עוסקות בזה בפועל.
ואני גם באמת חושבת שאחרי הכל שחקן נולד שחקן. אע"פ שהתחום התפתח, אני בספק אם יש בזה עתיד.

חשבתי אולי יש ביה"ס שמפיק סרטים, ונותן לתלמידות שלו להשתלב בהם. אישית לא מכירה, לכן שואלת כאן. יש דבר כזה?

• הוסף לסימניות
איך? מה צריך לעשות?

ואני גם באמת חושבת שאחרי הכל שחקן נולד שחקן. אע"פ שהתחום התפתח, אני בספק אם יש בזה עתיד.

חשבתי אולי יש ביה"ס שמפיק סרטים, ונותן לתלמידות שלו להשתלב בהם. אישית לא מכירה, לכן שואלת כאן. יש דבר כזה?
יש.
מרים ברזל מפרסמת על זה המוןן!

• הוסף לסימניות
איך? מה צריך לעשות?

כמו שכתבתי - בעיקר לנסות "להדחף" לכל מיני מקומות. יש כאלו עם מזל ויש כאלו שפחות...
לגבי מרים ברזל - לא מכירה אישית.
אני ממש איתך בסירה הזו. מרגישה ש"הבמה" לתחום הבמה באמת מוגבלת בציבור, וחבל...

• הוסף לסימניות
יש.
מרים ברזל מפרסמת על זה המוןן!
איפה? אני אף פעם לא ראיתי פרסומת שלה.

האמת שאני מחפשת כל שנה - שנתיים, ואז מתייאשת כי רואה שאין בזה בדיוק עתיד, ושוב כעבור תקופה מסוימת מתעורר בי הרצון הזה מחדש...

הלוואי שמישהו היה מרים את הכפפה בנושא

• הוסף לסימניות
המספר 0525281274

פעם בשבוע. עשרה חודשי לימוד. באיזור ה4,000 ש"ח לשנה
הבנתי שאחרי שנתיים ניתן להשתלב באחד הסרטים שלה. הביה"ס באלעד

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אחותי לומדת ביד בנימין ומאוד נהנית! (במקרה השנה כל הכיתה חרדית אבל יש גם דת"ל).
אני מחפשת כבר כמה שנים טובות לימודי משחק רציניים לבחורות חרדיות. משהו שיש בו עתיד. לא כדרך אגב, אלא

בתור מקצוע ממש. מישהי יודעת אם יש דבר כזה בכלל? אני יודעת שיש המון בתי ספר שמתאימים לכאלו שרוצות

לעשות את זה כדרך אגב, לנפש וכו'. אבל אני מחפשת משהו שאפשר להשתלב בו בשוק העבודה.

אני בספק אם קיים דבר כזה בציבור שלנו, אבל בכל זאת אני מנסה את מזלי כאן (אחרי שחיפשתי המון!!)

תודה מראש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
למעלה