דרוש מידע לימודי סייבר (SAP)

• הוסף לסימניות
SAP תוכנה מאוד ישנה!!!!
לא למדו אותה במגזר החרדי ולכן אתם לא מכירים
צודקת לגמרי! !! התכנה ודאי ישנה
אבל בשנים האחרונות נכנסה להמון חברות ולמשרדים הממשלתיים בארץ
זה נהיה סוג של "התקדמות" להכניס את זה ולכן נוצרה דרישה בשוק למטמיעים ומיישמים

• הוסף לסימניות
יש שתי תוכנות שקוראים להן SAP
נכון שיש 2.
1. SAP BUSSINS ONE = תוכנת הנה"ח
2. SAP = SAP (ראשי תיבות בגרמנית של "Systeme, Anwendungen und Produkte in der Datenverarbeitung", בעברית: "מערכות, יישומים ומוצרים לעיבוד נתונים") היא חברה תוכנה אירופאית בין לאומית העוסקת בפיתוח תוכנות ארגוניות לניהול עסקים וקשרי לקוחות.[1] מטה החברה ממוקם בוולדורף, באדן-וירטמברג, גרמניה, עם סניפים אזוריים ב-180 מדינות.[2][3]

• הוסף לסימניות
אני מעוניינת בלימודי סייבר- ולא סאפ.
אם משהי יודעת- ממש דחוף לי

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני מעוניינת בלימודי סייבר- ולא סאפ.
אם משהי יודעת- ממש דחוף לי
זה לא מומלץ לנשים בכלל, ולחרדיות בפרט.
לרוב מדובר
בעבודה לחוצה ומלחיצה, 24/7 * 365 ע"ב הקפצות
עם אנשים לא כ"כ סימפתיים...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה