נכתב ע"י yeudit;916000:אפשר פרטים??
נשמע מעניין..
איפה? מה? מתי? כמה?
תודה
נכתב ע"י sarit_f;916392:הלו? מה איתנו הנשים?????
הדרה?
גם אני רוצה להיות ארט-דירקטור. זה הדרך שלי..
יפתחו גם לנו?
נכתב ע"י קופיריטרית;916429:תלמדי בסיעור...
נראה לי שזה ההסכם של חיים דיקמן עם מרים שרביט,
בתחום אחד לא להיות קונקורנציה לה...
אולי זה עומד להשתנות?!
בכל אופן הלימודים בסיעור מעולים!
נכתב ע"י קופיריטרית;916429:תלמדי בסיעור...
נראה לי שזה ההסכם של חיים דיקמן עם מרים שרביט,
בתחום אחד לא להיות קונקורנציה לה...
אולי זה עומד להשתנות?!
בכל אופן הלימודים בסיעור מעולים!
נכתב ע"י prog;916708:אני מסכים כמובן עם כך שהלימודים בסיעור מוחות מעולים. אני כמובן מערייך ומוקיר את הגב׳ מרים שרביט. אך לא ידוע לי על הסכם כלשהו שיש כיום לי או לפרוג איתה.
ואגב כך, כעת אנו פותחים מחזורים חדשים לגברים ולנשים ללימוד פרסום קריאייטיב וקופירייטינג כאשר המסלול מיועד אך ורק למעצבים טובים. ומטרתו להפוך מעצב/ת לארט דיירקטור. כל המרצים גם הינם בכירי עולם הפרסום ומנוסים גם בהוראת התחום במוסדות אקדמיים.
חיים דיקמן
מי המרצים?נכתב ע"י prog;916708:כעת אנו פותחים מחזורים חדשים לגברים ולנשים ללימוד פרסום קריאייטיב וקופירייטינג כאשר המסלול מיועד אך ורק למעצבים טובים. ומטרתו להפוך מעצב/ת לארט דיירקטור. כל המרצים גם הינם בכירי עולם הפרסום ומנוסים גם בהוראת התחום במוסדות אקדמיים
נכתב ע"י prog;916708:אני מסכים כמובן עם כך שהלימודים בסיעור מוחות מעולים. אני כמובן מערייך ומוקיר את הגב׳ מרים שרביט. אך לא ידוע לי על הסכם כלשהו שיש כיום לי או לפרוג איתה.
ואגב כך, כעת אנו פותחים מחזורים חדשים לגברים ולנשים ללימוד פרסום קריאייטיב וקופירייטינג כאשר המסלול מיועד אך ורק למעצבים טובים. ומטרתו להפוך מעצב/ת לארט דיירקטור. כל המרצים גם הינם בכירי עולם הפרסום ומנוסים גם בהוראת התחום במוסדות אקדמיים.
חיים דיקמן
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים