לימודי פרסום וקריאטיב

• הוסף לסימניות
האם מישהוא שמע/ מכיר/ יודע פרטים על פירסומאי בשם עופר ענו. שפרסם עכשיו (בעיתון באשדוד) על פתיחת לימודי פירסום וקריאטיב.
הוא מוכר? איפה עבד עד היום. אם היה לו משרד פירסום משלו. אשמח למידע בנושא. תודה.

• הוסף לסימניות
הוא בן אדם קורעע.
מקצוען, מנהל משרד פרסום פרטי משלו.
הוא מרצה בסיעור מוחות בקורס לפרסום, לפי מה שהבנתי נחשב לגדול בתחום.

• הוסף לסימניות
כן, באמת מאיפה הוא צץ...
לא שמעתי עליו מעולם, מה שכן הוא נשמע טוב, גם מבחינת ביטחון עצמי וגם מבחינת מקצועיות ;)

• הוסף לסימניות
פרסומאי מבריק.

אחד הטובים ביותר.

מרצה רבות בקורס פרסום וקריאייטיב של סיעור מוחות.

• הוסף לסימניות
אפשר פרטים??
נשמע מעניין..
איפה? מה? מתי? כמה?
תודה

• הוסף לסימניות
הוא חבל"ז,
אם את רוצה את יכולה להתרשם מאתר שלו
או לחילופין אם יש לך גישה לפשקוויל יש שם הרבה חומר וידע ע"כ
בהצלחה!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yeudit;916000:
אפשר פרטים??
נשמע מעניין..
איפה? מה? מתי? כמה?
תודה

זה לגברים בלבד. [יהודית זה שם של בת נכון..?:rolleyes:]

• הוסף לסימניות
למי שלא יודע, בפרוג עומד להיפתח קורס קריאייטיב ופרסום לגברים.
עוד מעט תיראו פרסומות על זה. הקורס אמור להיפתח עוד כחודש, ומיועד לגרפיקאים מנוסים בלבד, שמעוניינים להתרחב לתחום הארט-דיירקטור...

מדובר על 32 מפגשים.

• הוסף לסימניות
התפרצתם לדלת פתוחה

מכללת 'פרוג' בקורס מקצועי ייחודי: ממעצב גרפי ל'ארט דיירקטור' - מסלול פרסום וקופירייטינג למעצבים בכירים

מכללת 'פרוג' הממוקדת למקצועות העיצוב והתקשורת החזותית, מממשיכה להזניק קדימה את עולם העיצוב, ומשיקה קורס מקצועי חדש ומתקדם למעצבים המעוניינים להתקדם ולהפוך ל'ארט דיירקטור' מקצועי.

המסלול החדש הינו מסלול פרסום, רעיונאות וקופירייטינג דווקא מהזווית הגרפית, והוא יכלול את בכירי עולם הפרסום בישראל ודמויות מקצועיות בולטות, שיעניקו מיכולתם המקצועית המוכחת לטובי המעצבים הגרפיים, ויעניקו כלים מעשיים בתחום הפרסום, כמו היכולות לחשוב פרסום ולהוביל קמפיין פרסומי מצליח מבחינה פרסומית וויזואלית כאחד, מה שמזניק את איש המקצוע לפלטפורמה מקצועית חדשה של פרסומאי ו'ארט דיירקטור' המפתח רעיון שיווקי ויצירתי עד לשלב הטמעתו בערוצי המדיה השונים.

הקורס הנוכחי, נולד לאור הביקוש הגדול של מעצבים בכירים השולטים בעיצוב ועיבוד גרפי ופעילות מול לקוחות, אך מבקשים להוביל קמפיינים פרסומיים משמעותיים בערוציה המדיה, יחד עם שדרוג ורכישת כלים לעמדת 'ארט דיירקטור' המנצח על המוצר הפרסומי בסופו של יום.

הקורס החדש יכלול 128 שעות אקדמיות ב-32 מפגשים בני 3 שעות, ויקיף את יסודות הפרסום, אסטרטגיה, ניתוח USP וייחודיות מכירתית, ניתוח קהלי יעד, התויית קונספט ותהליך חשיבה מקצועי, יצירתיות, מותג בראנד אימאג', העברת מסרים במדיומים משתנים, הליך בחירת סלוגן, פרסום עיתונות ותקשורת, פרסום בסביבה ציבורית (חוצות, פוסטרים), פרסום גרילה, פרסום אינטראקטיבי, ועוד.

בסיום הקורס המקצועי שיועבר על ידי המרצים המובילים בתחומם ובכירי עולם הפרסום בישראל, תוענק תעודת גמר מקצועית למצטיינים בפרויקט הגמר, שתציב אותם בראש הפירמידה של תעשיית העיצוב הפרסומי בציבור החרדי.

מכללת "פרוג" שקנתה את מעמדה הבלתי מעורער כמרכז הכשרה איכותי חדשני ומשוכלל הזוכה להכרה ולהערכה רב שכבתית ולשיעור השמה בעבודה גבוה במיוחד עבור בוגריו, צועדת איתך צעד נוסף בדרך להצלחה. אתה מוזמן לזנק קדימה לאתגר ועשייה ולהתמקצע באווירה ראויה ואיכותית ולהגיע הכי רחוק שאפשר!

קבצים מצורפים

• NG נפתלי גליק פרוג.jpg
    KB 422.6 · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
הלו? מה איתנו הנשים?????
הדרה?

גם אני רוצה להיות ארט-דירקטור. זה הדרך שלי..
יפתחו גם לנו?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sarit_f;916392:
הלו? מה איתנו הנשים?????
הדרה?

גם אני רוצה להיות ארט-דירקטור. זה הדרך שלי..
יפתחו גם לנו?

תלמדי בסיעור...
נראה לי שזה ההסכם של חיים דיקמן עם מרים שרביט,
בתחום אחד לא להיות קונקורנציה לה...
אולי זה עומד להשתנות?!

בכל אופן הלימודים בסיעור מעולים!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קופיריטרית;916429:
תלמדי בסיעור...
אולי זה עומד להשתנות?!

נשמע לי קצת מוזר ההסכם הזה.. מקווה שהוא לא נכון.
אני כבר לומדת היום בפרוג (עיצוב אתרים), ומאד הייתי שמחה להמשיך דווקא שם..

• הוסף לסימניות
לא נראה לי שיש מתחרים לסיעור מוחות בתחום הפירסום בעולם החרדי,
הרמה שם מעולה,
מה שכן, עופר ענו- פרסומאי מצוין! מהאנשים המבריקים ביותר שאני מכירה...

• הוסף לסימניות
---

• הוסף לסימניות
כמדומני - אם אינני טועה מסלול פרסום לנשים כבר קיים מזמן בפרוג

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קופיריטרית;916429:
תלמדי בסיעור...
אולי זה עומד להשתנות?!

אני מסכים כמובן עם כך שהלימודים בסיעור מוחות מעולים. אני כמובן מערייך ומוקיר את הגב׳ מרים שרביט. אך לא ידוע לי על הסכם כלשהו שיש כיום לי או לפרוג איתה.
:)

ואגב כך, כעת אנו פותחים מחזורים חדשים לגברים ולנשים ללימוד פרסום קריאייטיב וקופירייטינג כאשר המסלול מיועד אך ורק למעצבים טובים. ומטרתו להפוך מעצב/ת לארט דיירקטור. כל המרצים גם הינם בכירי עולם הפרסום ומנוסים גם בהוראת התחום במוסדות אקדמיים.

חיים דיקמן

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י prog;916708:
אני מסכים כמובן עם כך שהלימודים בסיעור מוחות מעולים. אני כמובן מערייך ומוקיר את הגב׳ מרים שרביט. אך לא ידוע לי על הסכם כלשהו שיש כיום לי או לפרוג איתה.

ואגב כך, כעת אנו פותחים מחזורים חדשים לגברים ולנשים ללימוד פרסום קריאייטיב וקופירייטינג כאשר המסלול מיועד אך ורק למעצבים טובים. ומטרתו להפוך מעצב/ת לארט דיירקטור. כל המרצים גם הינם בכירי עולם הפרסום ומנוסים גם בהוראת התחום במוסדות אקדמיים.

חיים דיקמן

אם כבר אתם כאן,
אולי כזה קורס אתם גם פותחים?

אם כן חצי קבוצה כבר יש לי,
ולא נראה לי שיקשה לגייס את החצי השני.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י prog;916708:
כעת אנו פותחים מחזורים חדשים לגברים ולנשים ללימוד פרסום קריאייטיב וקופירייטינג כאשר המסלול מיועד אך ורק למעצבים טובים. ומטרתו להפוך מעצב/ת לארט דיירקטור. כל המרצים גם הינם בכירי עולם הפרסום ומנוסים גם בהוראת התחום במוסדות אקדמיים
מי המרצים?
ובכמה מפגשים מדובר?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י prog;916708:

חיים דיקמן

אוקי... מענין. אלו דברים ששמעתי, אולי היו בעבר... אולי היו אמורים להיות... אולי לא הבנתי נכון... הכל יכול להיות.
בכל מקרה, לתשומת לב, ההבדל בין הקורסים הנפתחים בפרוג לקורסים בסיעור הוא קהל היעד... בפרוג הם נועדים רק למעצבים, גרפיקאים ובסיעור מוחות הם גם לאלו שאינם... ורוצים להיות פרסומאים, קופיריטרים על טהרת התפקיד ולא גם וגם.
ובהזדמנות זו רציתי להעלות שאלה,
מה שקורה עם קורס כמו בפרוג שמעצבים או גרפיקאים לומדים גם פרסום ואז הם בעצם מרגישים שהם יודעים מצוין ויכולים לתת ללקוח סופר שרות הכולל הכל- גם אסטרטגיה, בריף, קופי וכו' חוץ מהעיצוב והגרפיקה... אם הגרפיקאי, אכן מוכשר ויש לו חוש לפרסום וקופי, אשריו... באמת מושלם! אך מה קורה אם לא? האם באמת מספיק לעבור קורס ולעשות את זה איכשהו ולספר ללקוח שלמדת וההוא ודאי לא מבין ובעצם חסר כאן הפרסומאי והקופי המקצועי שייטיב עם המודעה ועם הלקוח המשלם...?
הרי זו בדיוק הבעיה, שכל גרפיקאית שלמדה גם קצת פרסום אוחזת מעצמה כפרסומאית מושלמת. וזה חבל מ2 סיבות: גם המודעות לא מספיק טובות כפי שהן היו יכולות להיות אם פרסומאי מקצועי שזהו תפקידו יעבד אותן וגם הקופיריטרים פחות מבוקשים כי הלקוח לא מבין את נחיצות העינין ולא מעונין לשלם כפול...
כמו שאני למדתי, במשרדי הפרסום בד"כ אין אדם אחד שהוא גם משמש כארט וגם כקופי או פלנר...
כן, יש הפרדה בתחומים וזהו הנכון כדי שכל אחד בתחומו יהיה ספצ'...
סליחה על אורך התגובה... רק שיהיה ברור שאין לי שום דבר נגד 'קורס היונים' של פרוג...
באמת אני הוגה בשאלות הנ"ל כבר די זמן ואני מעלה כאן לדיון ולשמיעת דעתכם...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה