דרוש מידע לימודי קופירייטינג

• הוסף לסימניות
קופירייטינג - יכול ללכת רק כתיבה, או שחייב ללכת עם עיצוב גרפי?
ואם רק כתיבה - אשמח לקבל המלצה ללימודים

• הוסף לסימניות
היי!
אני למדתי גם קופירייטינג וגם עיצוב גרפי, ואני יכולה לומר בביטחון שהשניים הם מקצועות שונים לגמרי. כמובן, כשיש לך את שני הכישורים, זה פותח עוד המון אפשרויות ונותן לך יתרון, אבל זה לגמרי בונוס ולא משהו שחייב ללכת יחד.

בקורס קופירייטינג שלמדתי, היו איתי לא מעט תלמידות שלא היה להם שום רקע בעיצוב גרפי, כל אחת מצאה את הדרך שלה ואת הנישה שהיא אהבה, בין אם בקופי, אסטרטגיה, תוכן שיווקי, כותרות וסלוגנים, או אפילו כתיבה ארוכה כמו מאמרים ובלוגים.

זה נכון שהרבה מעצבים גרפיים בוחרים ללמוד קופירייטינג כדי לשדרג את היכולות שלהם (מה שיוצר לפעמים את הרושם שהשניים תמיד באים יחד), אבל זה ממש לא חובה. קופירייטינג הוא מקצוע בפני עצמו, וכל מה שצריך זה אהבה לכתיבה ורצון להתפתח בתחום.

אם את מרגישה שזה הכיוון שלך, אני ממליצה לבדוק קורסים שמתמקדים בכתיבה שיווקית וקופירייטינג. זה יכול להיות הצעד הראשון שלך לעולם מעניין ומלא אפשרויות 😊

ואגב, אני למדתי בפרוג וממליצה ממש על הקורס שלהם! נתן לי המון כלים וידע.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
תודה,
איך לומדים דרך פרוג? לימודים מקוונים? מה מחיר בערך? כמה זמן? אשמח לפרטים
ועוד משהו: איך נכנסים לשוק?

• הוסף לסימניות
אם כבר קופירייטינג, יש עוד מכללה ללמוד את זה חוץ מפרוג?
[הלימודים בפרוג לא מסתדרים לי טכנית מבחינת יום ושעה].

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה