לימודי ראיית חשבון

• הוסף לסימניות
כיום גבר שרוצה ללמוד ראיית חשבון בקרית אונו למשל זה סיפור של 5 שנים.
3 שנים הלימודים. שנה בגרות. (לנו החרדים היות ואין לנו). ועוד שנה לתואר.
ואתה מקבל 1. תואר בחשבונאות 2. רשיון לראיית חשבון. ( אחרי סטז' כמובן)
למעשה בשביל רשיון להיות רואה חשבון צריך להיבחן 15 מבחנים של המועצה ואתה מקבל רשיון. (אחרי סטז' כמובן)
ללמוד את זה לוקח 3 שנים.לעומת 5 שנים בשביל לקבל תואר.
(יש לי חבר לדוגמא שלמד את זה לבד והוא כעת אחרי כל המבחנים ועוד חודשיים מסיים סטז')
אני מחפש בדחיפות כזאת מסגרת לימודים (לעשות רשיון ולא תואר) במרכז הארץ.
או לחילופין מי שיודע על מורה פרטי טוב שיכול להמליץ עליו.

תודה

• הוסף לסימניות
תוכל לפרט לי איך לומדים ראיית חשבון לבד?
איך ידעים מה הם הספרים וכו' וכו' כל המידע איפה נמצא?
תודה רבה

• הוסף לסימניות
תוכל לפרט לי איך לומדים ראיית חשבון לבד?
איך ידעים מה הם הספרים וכו' וכו' כל המידע איפה נמצא?
תודה רבה
שים לב שההודעה נכתבה לפני 9 שנים!
כבר 5 שנים שהוא לא נראה בפורום!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה