דרוש מידע לימודי רפרנטיות ביטוח

• הוסף לסימניות
לאה בורשטיין מצויינת!
שימו לב שתחום הביטוח מתחלק בעיקר לשני תחומים- 1 אלמנטרי (רכב, דירה, רכוש, ביטוח נסיעות לחול) 2- פרט ופיננסים (ביטוחי בריאות, ביטוח חיים, פנסיות, גמל, וכו'). לאה בורשטיין מלמדת בתחום האלמנטרי (באמת מעולה בתחום) אבל לא בתחום הפיננסים ופרט. אם אתם מחפשים בתחום הפיננסים והפרט תפנו אליי בפרטי
למישהו יש מידע בתחום הביטוח פיננסי איפה לומדים את זה והאם יש לזה ביקוש

• הוסף לסימניות
אני מחפשת עבודה בתחום(עם ניסיון כבר) אבל לא רוצה בחברות ביטוח- בעיקר בגלל שזה לא חרדי ומשרה מלאה
הבעיה שאני לא כל כך יודעת איפה לחפש, הסוכנויות החרדיות לא מפרסמות באתרים
יש למישהו מידע אך מגיעים אליהם

• הוסף לסימניות
למישהו יש מידע בתחום הביטוח פיננסי איפה לומדים את זה והאם יש לזה ביקוש
יש קורס דיגיטלי שאת יכולה לבדוק אותו
אני מחפשת עבודה בתחום(עם ניסיון כבר) אבל לא רוצה בחברות ביטוח- בעיקר בגלל שזה לא חרדי ומשרה מלאה
מאיפה את בארץ?
ללאה בורשטין יש גם חברת השמה, תנסי אצלה

• הוסף לסימניות
את יכולה לפנות אלי
הרבה סוכנים פונים אלי כשמחפשים עובדות, כך שאני יכולה להעביר לך שמות

• הוסף לסימניות
בכלל ביטוח החליטו כרגע לגייס יותר חרדיות
מגייסים למגוון משרות:
תפעול , משרות מטה מקצועיות , מיישבי תביעות ושירות לקוחות
ניתן להיכנס לתחום ללא הכשרה קודמת
ניתן לשלוח קו"ח tsivyaf$clal-ins.co.il
להחליף את הדולר בשטרודל...
לא לשלוח קו"ח למשרות של תיכנות ...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה