דרוש מידע לימודי תואר במנהל עסקים // איפה?

• הוסף לסימניות
שלום וברכה,

אני מחפשת מוסד לימודים חרדי ללימודי תואר ראשון במנהל עסקים,
אזור ירושלים והמרכז.

אשמח לעזרה.

• הוסף לסימניות
יש ב'לוסטיג' ברמת גן. זו שלוחה של המרכז האקדמי לב , את אותו הדבר יש בירושלים תחת 'סמינר תבונה' [בעבר זה היה 'דעת']. זה אותם מרצים, אותה תוכנית לימודים, וכו'..

• הוסף לסימניות
השאלה אם מקבלים בנות שלא למדו בסמינרים וכדומה..

• הוסף לסימניות
יש ב'לוסטיג' ברמת גן. זו שלוחה של המרכז האקדמי לב , את אותו הדבר יש בירושלים תחת 'סמינר תבונה' [בעבר זה היה 'דעת']. זה אותם מרצים, אותה תוכנית לימודים, וכו'..
איך אני יוצרת קשר עם סמינר תבונה?

• הוסף לסימניות
יש באונו

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• תבונה.PNG
    תבונה.PNG
    KB 95.1 · צפיות: 97
  • הוסף לסימניות
עקרונית לכל המוסדות שמוגדרים חרדים יש בעיה לקבל כאלה שלא למדו במוסדות המוגדרים חרדים.
עניין הגדרתי של המל"ג. נכון ללפני שנה, אני יודעת שהיו על כך דיונים רבים, יתכן ומשהו השתנה.

מקומות לימוד:
מכון לב - לוסטיג/ תבונה (דעת)
קמפוס שטראוס
אונו

בהצלחה

• הוסף לסימניות
אנחנו מכירים וממליצים מאוד על יועץ רישום בקמפוסים החרדיים
הטלפון הנייד שלו באישי שלך.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
עקרונית לכל המוסדות שמוגדרים חרדים יש בעיה לקבל כאלה שלא למדו במוסדות המוגדרים חרדים.
עניין הגדרתי של המל"ג. נכון ללפני שנה, אני יודעת שהיו על כך דיונים רבים, יתכן ומשהו השתנה.

מקומות לימוד:
מכון לב - לוסטיג/ תבונה (דעת)
קמפוס שטראוס
אונו

בהצלחה

אני כמעט בטוחה שלאונו את הבעיה של המלג.
אבל גם הלימודים שם יקרים יותר.

• הוסף לסימניות
אז מה מומלץ? לוסטינג?

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה