לימודי תכנות במכלול- ירושלים

• הוסף לסימניות
כן
מאד מאד שמור
לא יתאים לבחורה קצת יותר פתוחה שההורים לא רוצים שתלך למכללה רגילה?
את המקצוע, הבנתי שלומדים במרכז החרדי מישהו למד שם תכנות? [אפי' לא דרך מכלול] ויכול לתת חו"ד על הרמה?

• הוסף לסימניות
יש תכנות בכל הסמינים
זה ודאי יותר שמור מהמכלול
יש מגוון סמינרים לכל הסגנונות
הלימודים יותר קלים ופרקטיים (היום בחלק מהסמינרים כבר לא כ״כ)
ומבחינת משכורת זה ממילא תלוי בעיקר בכישרון וניסיון

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מכירה את המקום אישית, לומדת שם כעת בכיתה הרגילה - לא במסלול של מכלול, לא לומדת תכנות.
הכיתה של מכלול במסלול שלי שמורה מאוד מאוד.
אני כן מכירה בנות שלמדו שם בשנים קודמות והיו יותר פתוחות (וגם לא היו חסידיות)
אבל בנות טובות. היום אני לא יודעת אם יש שם בנות כאלה.

• הוסף לסימניות
אני יודעת שזה אשכול ישן, אבל אם עדיין יכול לעזור,
אני לומדת שם, ואשמח להמליץ ולענות על שאלות.

• הוסף לסימניות
הי @(חיה)
אשמח מאד לשמוע את חוות דעתך על מכלול!

שזה שמור הבנתי כבר,
האם גם הרמה הלימודית גבוהה? יש סינון על הבנות, ומורות מעולות?
האם דואגים להשמה + הכנה לראיונות? כמה מתוך אלו שסיימו בשנה שעברה עובדות?
האם מתאים לנשים נשואות?
מה, בערך, שעות הלימודים?

תודה רבה!!

• הוסף לסימניות
הרמה גבוהה מאד.
תוכנית הלימודים זה קמא טק - שבבים - למי שמכיר...
תכנית לימודים זהה למסלול תכנות מתוגבר בסמינרים.
רק שאיכשהוא הבנות של מכלול יוצאות קצת יותר משופשפות מבסמינרים.
דואגים להשמה.
מותאם לנשואות מאוד. (אצלנו רוב הבנות היו נשואות עם ילדים)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה