דרוש מידע לימודי תסריטאות מקצועיים וכשרים-איפה?

• הוסף לסימניות
שלום וברכה,
אני כבר זמן רב רוצה ללמוד תסריטאות באופן מקצועי ומקיף אבל כמובן גם כשר.
לימודים מקצועיים, התחלה אמצע וסוף, עם כלים מובנים מחד וטקטיקות לפיתוח, העשרה ומינוף יצירתי בנוסף.
בררתי המון, שמעתי שיש קורסים בהפרדה "יד בנימין" וב"מעלה".

אבל אני לא מצליחה למצוא שום מידע ממישהו שלמד בפועל/ מכיר את המקומות הנ"ל.
אני מחוברת לכתיבה יוצרת מגיל קטן, אבל מאוד רוצה לעסוק דווקא בתחום...

בבקשה, אם יש למישהו מידע על הנ"ל אשמח שישלחו לי באישי,
או אפילו בלי קשר אם יש המלצות על למידה אצל מישהי מקצועית באופן פרטי.

תודה רבה!!

• הוסף לסימניות
אני לומדת ספוקן וורד אצל רחלי וסרצוג,
יש לה גם קורס מקצועי לתסריטאות - שמעתי המלצות חמות
המיוחד אצלה - מקצוענות! והכרות עמוקה עם עולם התסריטאות וכתיבה בפועל של הפקות ענק
ויחד עם זאת אוירה שמורה ואיכותית, שלדעתי במקצועות הבמה זה מאסט

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני גם שמעתי על קורס התסריטאות של רחלי וסרצוג,
מכירה כמה מפיקות גדולות שלמדו אצלה אחרי שהיא שמה את המח שלה בתסריט של ההפקות שלהן.
היא אשה אגדית מקצועית מח מבריק ובקדמת עולם ההפקות

תצליחי מאד!

• הוסף לסימניות
שלום וברכה,
אני כבר זמן רב רוצה ללמוד תסריטאות באופן מקצועי ומקיף אבל כמובן גם כשר.
לימודים מקצועיים, התחלה אמצע וסוף, עם כלים מובנים מחד וטקטיקות לפיתוח, העשרה ומינוף יצירתי בנוסף.
בררתי המון, שמעתי שיש קורסים בהפרדה "יד בנימין" וב"מעלה".

אבל אני לא מצליחה למצוא שום מידע ממישהו שלמד בפועל/ מכיר את המקומות הנ"ל.
אני מחוברת לכתיבה יוצרת מגיל קטן, אבל מאוד רוצה לעסוק דווקא בתחום...

בבקשה, אם יש למישהו מידע על הנ"ל אשמח שישלחו לי באישי,
או אפילו בלי קשר אם יש המלצות על למידה אצל מישהי מקצועית באופן פרטי.

תודה רבה!!
שלום, האם את עוסקת היום בתסריטאות? מחפשת תסריטאית

• הוסף לסימניות
שלום וברכה,
כן ברוך ה'. למדתי את התחום בצורה מקצועית, כך שהכתיבה שלי נשענת על מתודולוגיות עבודה מוכחות ועל הבנה של שפת המסך.

• הוסף לסימניות
לא ידעתי אם אפשר לשלוח כאן מס' טלפון אישיים או אמייל ליצירת קשר- תוכלי לכתוב לי כיצד תרצי לתקשר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה