דרוש מידע לימוד אנגלית בזום\ דיגיטלי לילד חיידר

• הוסף לסימניות
מתעניינת על לימוד אנגלית לילד חיידר,כיתה א'-
בזום\ דיגיטלי.
אשמח לשמוע על המלצות
וכן כל טיפ \ מידע שיעלה על דעתכם.
תודה

• הוסף לסימניות
אחות של גיסתי מעבירה שיעורי אנגליתלילדים בזום
אלופה ממש
2 אחיינים שלי בקורס אצלה עכשיו וממש יודעים יפה.

הבעינ היא שאני לא זוכרת את שם משפחתה
קוראים לה אביגיל אולי מישיה מכירה
בכל מקרה אוכל לברר עם אחותי שהילדים שלה בקורס או עם אחותה-גיסתי, אם רלוונטי

• הוסף לסימניות
למה לא דרך המערכת של למדם?
נראה לי בדיוק בשביל כזה מקרה.
@יעל זלץ תוכל לתת לך פרטים

• הוסף לסימניות
אחות של גיסתי מעבירה שיעורי אנגליתלילדים בזום
אלופה ממש
2 אחיינים שלי בקורס אצלה עכשיו וממש יודעים יפה.

הבעינ היא שאני לא זוכרת את שם משפחתה
קוראים לה אביגיל אולי מישיה מכירה
בכל מקרה אוכל לברר עם אחותי שהילדים שלה בקורס או עם אחותה-גיסתי, אם רלוונטי
את מתכוונת אולי לאביגיל שיינין?
054-651-0646

גילוי נאות: לא מניסיון אישי.

• הוסף לסימניות
את מתכוונת אולי לאביגיל שיינין?
054-651-0646

גילוי נאות: לא מניסיון אישי.
העני התכוונה אליה
והיא ממש ממליצה מנסיון של אחיינים שלי, בנים של אחותי, ועוד ילדים שאני מכירה וגם מהכרות אישית.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה