דרוש מידע לימוד אנגלית ברמה שוטפת

• הוסף לסימניות
שלום
אני מחפשת מורה פרטית לנערת סמינר שרוצה ללמוד לדבר אנגלית באופן שוטף
צריכה מישהי מביתר או שעושה שיעורים דרך הזום
אשמח לכל מידע
תודה
ושוב מקפיצה
זה ממש דחוף!!!
כל מידע יעזור לי
תודה

• הוסף לסימניות
שלום
אני מחפשת מורה פרטית לנערת סמינר שרוצה ללמוד לדבר אנגלית באופן שוטף
צריכה מישהי מביתר או שעושה שיעורים דרך הזום
אשמח לכל מידע
תודה

• הוסף לסימניות
הכי מומלץ השיטה שבאתר הזה: כאן
אני ממליצה מאודד
זה לא קישור שיווקי ואני לא מרוויחה מזה אחוזים.
לפחות תתנו לי לייק :rolleyes:
מאיפה אפשר לקחת קבצי שמע?
ואגב, ניסית את זה? זה באמת היה יעיל?

• הוסף לסימניות
אז זה יתאים לה בול!!! תקראי עוד באתר הנ"ל. יש לו רשימת תפוצה חינם עם עוד טיפים והנחיות איך לעבוד בשיטה הזו. אני נירשמתי לזה וזה מאוד מועיל++++ ממליצה לך בכל פה ולשון :p

• הוסף לסימניות
אז זה יתאים לה בול!!! תקראי עוד באתר הנ"ל. יש לו רשימת תפוצה חינם עם עוד טיפים והנחיות איך לעבוד בשיטה הזו. אני נירשמתי לזה וזה מאוד מועיל++++ ממליצה לך בכל פה ולשון :p
ומאיפה היו לך קבצים?

• הוסף לסימניות
הוא נותן קישורים לאתרים עם קבצים אבל חלק נחסמים. צריך יצירתיות- לחפש סרטונים עם כיתוביות כמו "נשיונל ג'אוגרפיק"/ סרטוני טבע או כל דבר אחר....

• הוסף לסימניות
הוא נותן קישורים לאתרים עם קבצים אבל חלק נחסמים. צריך יצירתיות- לחפש סרטונים עם כיתוביות כמו "נשיונל ג'אוגרפיק"/ סרטוני טבע או כל דבר אחר....
תודה על המידע
אשמח אם מישהו יוכל לתת לי עוד המלצות על מורות ושיטות
תודה!

• הוסף לסימניות
זו השיטה הכי מוכחת שמועילה אם נכנסים לזה עד הסוף ועושים כל יום, לדעתי חבל לשלם על שיעורים וכו'
אבל תעשי מה שטוב לך :)

• הוסף לסימניות
זו השיטה הכי מוכחת שמועילה אם נכנסים לזה עד הסוף ועושים כל יום, לדעתי חבל לשלם על שיעורים וכו'
אבל תעשי מה שטוב לך :)
תודה על הכל!
בכל אופן אשמח לשמוע מעוד...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה