דרוש מידע לימוד אנגלית מדוברת אצל יונית

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל מידע ממי שמכירה
מה צורת הלמידה בקורס של יונית?
האם משתנה בין הרמות/גילאים?
מה התרגול בבית?
כל מידע יעזור

• הוסף לסימניות
יש שיעור פעם בשבוע שעה.
רוב העבודה זה בשיחות- יש מספר שיחות מסוים שצריך להשלים בשבוע עם בנות מהקבוצה.
צורת הלמידה לא ממש משתנה אלא רק מספר השיחות שצריך לעשות.
התרגול לוקח ממש הרבה זמן (5-6 שעות בערך) אבל בגלל שזה לדבר בטלפון אפשר לעשות את זה בנסיעות או לעשות עוד משהו תוך כדי.
בגדול מי שלא חושבת שיש לה את הזמן והמוטיבציה להשקיע את זה, אין לה מה ללכת כי תכלס השיפור ברמה מגיע מהשיחות...
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
יש שיעור פעם בשבוע שעה.
רוב העבודה זה בשיחות- יש מספר שיחות מסוים שצריך להשלים בשבוע עם בנות מהקבוצה.
צורת הלמידה לא ממש משתנה אלא רק מספר השיחות שצריך לעשות.
התרגול לוקח ממש הרבה זמן (5-6 שעות בערך) אבל בגלל שזה לדבר בטלפון אפשר לעשות את זה בנסיעות או לעשות עוד משהו תוך כדי.
בגדול מי שלא חושבת שיש לה את הזמן והמוטיבציה להשקיע את זה, אין לה מה ללכת כי תכלס השיפור ברמה מגיע מהשיחות...
בהצלחה!
תודה!
ומה קורה בשיעור עצמו?
ועם מי אמורים לשוחח?
מה זה שונה בעצם מתרגול עצמאי בשיחות, ללא מסגרת של קורס?

• הוסף לסימניות
תודה!
ומה קורה בשיעור עצמו?
ועם מי אמורים לשוחח?
בשיעור עצמו מתרגלים דיבור- יותר עובדים על שליפה ומהירות.
אם יש לך אם מי לדבר ומספיק משמעת עצמית אני בטוחה שאת יכולה לעשות את זה לבד. אבל סליחה שאני מורידה, לדעתי זה כמעט לא הגיוני מדובר בהמממון שעות.
פה יש לך יותר מסגרת של קבוצה- 30 בנות שצריכות גם לעשות שיחות כך שתמיד יש לך אם מי לדבר - כמעט בכל שעה
וכמובן - את מקבלת הרבה טלפונים מבנות ואז אפילו אם פחות בא לך את מדברת...
הייתי שם רמה אחת ויצאתי כשהתחילו לי הלימודים.
בגדול אני ממש ממליצה- שיפר לי את האנגלית ברמות בעיקר את השליפה והביטחון. אבל צריך לבוא עם הרבה מוכנות להשקיע וכדאי גם אהבה לאנגלית;)

• הוסף לסימניות
מחולק רק לפי רמות? או גם לפי גיל
כלומר מה אישה נשואה תנהל שיחות עם ילדות ב ז' ?

• הוסף לסימניות
כן, אני לומדת אצל יונית ברמה 2 אתמול היה לנו שיעור שישי והיינו 3 נשים בלבד בקבוצה.(הייתר אולי נשרו)
והשאר היו בנות מכיתות ז ,ח, ומעלה.
(ואכן הרגשתי כרבי עקיבא בשעתו...)

• הוסף לסימניות
תודה!
ומה קורה בשיעור עצמו?
ועם מי אמורים לשוחח?
מ-ר-פ-ק-י-ם!!!!
מ-ר-פ-ק-י-ם!!!!
כן, גם של אישה מול צוציקית בט-י

• הוסף לסימניות
לא כולן בנות בז' , יכול להיות כמה בקבוצה
אז הנשים הנשואות מדברות עם אלה שיותר קרובות בגיל...
ובאמת אין גם הרבה נשים נשואות בקבוצה
הבנתי שזה גם די חדש שהיא מוכנה להכניס.
אישית בקבוצה שלי לא היו בנות ביסודי. (וגם לא כ"כ נשואות)

• הוסף לסימניות
מישהי יודעת מה הסגנון אצל דנית?
טווח גילאים, רמת האנגלית וכו

• הוסף לסימניות
בשיעור עצמו מתרגלים דיבור- יותר עובדים על שליפה ומהירות.
אם יש לך אם מי לדבר ומספיק משמעת עצמית אני בטוחה שאת יכולה לעשות את זה לבד. אבל סליחה שאני מורידה, לדעתי זה כמעט לא הגיוני מדובר בהמממון שעות.
פה יש לך יותר מסגרת של קבוצה- 30 בנות שצריכות גם לעשות שיחות כך שתמיד יש לך אם מי לדבר - כמעט בכל שעה
וכמובן - את מקבלת הרבה טלפונים מבנות ואז אפילו אם פחות בא לך את מדברת...
הייתי שם רמה אחת ויצאתי כשהתחילו לי הלימודים.
בגדול אני ממש ממליצה- שיפר לי את האנגלית ברמות בעיקר את השליפה והביטחון. אבל צריך לבוא עם הרבה מוכנות להשקיע וכדאי גם אהבה לאנגלית;)
@מנטה מנטוס
יכולה לשאול אותך כמה שאלות בפרטי?
אשמח שתכתבי לי למייל tehila5305 שטרודל...
תודה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה