עזרה לימוד אנגלית תוך זמן קצר

• הוסף לסימניות
אני כיום דוברת אנגלית
אחרי התנסות יומיומית ושבירת השיניים כהוגן.

אז בתחילה השתמשתי המון בגוגל טרנסלייט והתכתבתי במיילים בלבד, אחרי תקופה הרמתי בהזדמנוץ כלשהי טלפון לנקסט - לתמיכה באנגלית.
ופתאום גיליתי שאני מצליחה לתקשר בע"פ!
ומשם רק המשכתי להשתפר.
אבל לצורך כך צריך סיבות להתכתב באנגלית. לקרוא מאמרי תמיכה באנגלית, ובכל הזמנות לנסות לבחור בשפה האנגלית כהזדמנות להשתפשף. למשל בנתבי שיחות
וכן הלאה...

• הוסף לסימניות
אפשר לצרף הדרכה איך מפעילים את התוכנה אחרי שיש כבר כונן וירטואלי?
תודה.

• הוסף לסימניות
בשבל לדעת אנגלית צריך לדבר ולדבר ולדבר
ככל שתדבר יותר תדע יותר.
יש בקול הלשון שלוחה באנגלית נראה לי וכל מיני שיעורי אנגלית בכל מקום אפשרי.
שירים באנגלית הם בדרך כלל מאוד מהר אבל בשביל השפשוף זה גם טוב.
אפשר לקרוא גם ספרים מספריות להתחיל בספרוני ילדים.
ומי שמדמיין שיצטרך פעם ללמוד אנגלית שיתחיל אתמול.....
Good luck!

• הוסף לסימניות
מה עדיף ללמוד אנגלית בהכיון התעסוקתי בבני ברק או בספיק
מצד אחד בהכיון תעסוקתי בשלש חודשים פעמים בשבוע ב550 שקל
ומצד שני בספיק זה עולה שלש אלף שקל פעם אחד בשבוע אשמח מי שהיה באחד מהם התרשמות שלו כיון שאני מתלבט האם שוה להשקיע הרבה כסף ללכת לספיק או חבל על הכסף זהו בדיוק יש גם כן בהכיון תעוסקתי
אשמח לשמוע חוות דעתכם

• הוסף לסימניות
מקפיצה שוב..
יש למישהו המלצה מנסיון? בדגש על דיבור שוטף (ולא כתיבה)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה