לימוד בניית אתרים

• הוסף לסימניות
אני לא מכיר את האתר הספציפי... אבל מה שכן, בדרך כלל נוהגים לתת שיעור ראשון בחינם על מנת שיהיה אפשר להתרשם מרמת השיעור ומהאופן שבו הדברים מלומדים.... במקרה הנ"ל אין את זה ולכן זה מרגיש יותר כמו משחק בקוביה ולא כמו בחירה מושכלת....

למי שבאפשרותו, אני תמיד ממליץ ללמוד באנגלית, יש יותר חומר נגיש והרבה יותר מקצועי (יסלחו לי אחיי היהודים). אתר מומלץ ללמידה ראשונית: https://www.codecademy.com, הפלוס הגדול בקוד-אקדמי שהוא משלב תרגילים תוך כדיי הלמידה ויש שם, דבר שגורם להפנמה של הדברים (אני מניח שברוב הקורסים יש משהו כעין זה.. האתר הזה שונה בגלל שהוא ממש מבוסס על זה).
* האתר תומך לא רק בג'אווה סקריפט....

למי שלא באפשרותו, במידה ולא הייתי מוצא אתר שברור לי מראש שאני אוכל ללמוד ממנו בצורה נוחה, הייתי קונה ספר (קצת יקר, לא נעים... ) אחרי שקראתי ממנו בחנות וווידאתי שהוא מתאים לי.

בהצלחה:)

• הוסף לסימניות
@Aharono (למה התיוג לא עובד באנגלית?) כתבתי את שם האתר עם קישור אתה יכול להיכנס ולראות. זה בחינם בלי צורך בהרשמה. ובעברית. אמנם אכן הוא לא מבוסס על תרגילים כל כך אבל הוא נותן דוגמאות שאפשר להעתיק ולבדוק.

• הוסף לסימניות
כן, נכון, מתנצל, לא העמקתי להסתכל באתר, האתר נראה קצת עייף האמת... לא יודע לגבי רמת התוכן שכתובה בו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה