לימוד בסיסי של עיבוד תמונה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שירונת;1761646:
צברית, במצלמה שלך יש וידיאו?
המצלמה לא שלי אלא של חברה קרובה,
ממה שאני רואה באתר של קאמרה מופיע שכן יש לה וידאו,
לא נראה לי שאין- אין הגיון.

• הוסף לסימניות
יש לי את הG1X ויש לי ניסיון גם עם הG16
אז ככה הG16 היא יותר קלה לצילום, הצמצם שלה יותר נמוך
ואפשר לצלם בתאורה פחות טובה,
לעומת זאת הG1X היא מצוינת איכות תמונה יותר טובה,
אבל הפוקוס בורח הרבה יותר מהר
כשהתאורה פחות טובה קשה לצלם,
יש יתרונות וחסרונות לכל דגם,
וכן, בשתיהם יש וידיאו ושוב של הG16 קל יותר לצלם ולהסריט
כך שחשוב שתבחרי את המצלמה לפי הידע שלך
והדרישות שיש לך מהמצלמה
(עד כמה את מבינה מהן תמונות חדות וכו')

• הוסף לסימניות
חשבתי שאין לה וידאו לפי המפרט בקישור הזה:
http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=816161

בנושא הוידאו כתוב לא זמין:
רזולוציית וידאו לא זמין
פורמט וידאו לא זמין
מיקרופון לא זמין

• הוסף לסימניות
איך המצלמה הזו:
canon power shot sx170 is ?
16 מגה פיקסל

יש לי ידע בפוטושופ- מה הם השלבים שצריך לעשות לתמונה שצילמנו במצלמה ביתית רגילה? (-כדי שיראה כמה שיותר איכותי..)
אשמח לתשובה, תודה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שירונת;1760516:
תודה לכולם!
קבלתי באישי כמה הצעות לשיעורים פרטיים, ואשמח לקבל עוד.
אבל אולי בכל זאת יש למישהו המלצה למדריך/ אתר/ ספר שאפשר ללמוד לבד? (אפשר גם באנגלית)

אשמח לקבל גם הצעות באישי לשיעורים פרטיים לצילום מקצועי ועיבוד תמונה בפוטושופ בירושלים.

• הוסף לסימניות
אני מוסרת שיעורים פרטיים בצילום ועריכה.
מוזמנת לפנות למייל בחתימה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה