לימוד php

• הוסף לסימניות
אני מעונינת ללמוד php דרך הרשת
האם יש למשהו כאן המלצה על אתר טוב ומעודכן שמלמד את הנושא
גם קורס מקונן בבתשלום מתאים לי

אשמח לקבל המלצות

• הוסף לסימניות
מצטרפת לשאלה

• הוסף לסימניות
אני לומדת דרכם.
פשוט מצוין, קורסים בל התחומים.
יש לכם יום נסיון ב25 שקל.
אחרי 5 וחצי שנים של תכנות, אני יכולה לומר שהם מצויינים, מרצים עם הבנה מעמיקה ,נסיון עשיר עם יכולת הסברה .
כמו כן , יש להם תמיכה נהדרת מתקשרים בשעות הפעילות, הם עונים מסייעים אם יש שאלות איך להפעיל את המערכת שלהם וכו'.

• הוסף לסימניות
כדי ללמוד את הבסיס אני ממליץ על סרטונים ביוטיוב, זה אומנם 200 סרטונים אבל ממש מקיפים
thenewboston:
https://www.youtube.com/watch?v=iCUV3iv9xOs&list=PL442FA2C127377F07
אחרי שיש ידע בסיסי, מומלץ להתחיל לכתוב איזה פרויקט קטן/בינוני
ואז לקחת קורסים על oop, יש באתר udemy

רק אחרי שכבר צוברים מספיק נסיון באיך להשתמש בשפה ברמה הנמוכה שלה, מומלץ לגשת לפריימוורקים כדי לעבוד בארכיטקטורה נכונה
laravel הוא פריימוורק מדהים שניתן ללמוד אותו באתר laracasts . וגם codeIgniter פריימוורק מאוד נוח, קצת מיושן ופשוט אבל למישהו שמתחיל בפריימוורקים זה מומלץ

• הוסף לסימניות
כדי ללמוד את הבסיס אני ממליץ על סרטונים ביוטיוב, זה אומנם 200 סרטונים אבל ממש מקיפים
thenewboston:
https://www.youtube.com/watch?v=iCUV...2FA2C127377F07
אחרי שיש ידע בסיסי, מומלץ להתחיל לכתוב איזה פרויקט קטן/בינוני
ואז לקחת קורסים על oop, יש באתר udemy

רק אחרי שכבר צוברים מספיק נסיון באיך להשתמש בשפה ברמה הנמוכה שלה, מומלץ לגשת לפריימוורקים כדי לעבוד בארכיטקטורה נכונה
laravel הוא פריימוורק מדהים שניתן ללמוד אותו באתר laracasts . וגם codeIgniter פריימוורק מאוד נוח, קצת מיושן ופשוט אבל למישהו שמתחיל בפריימוורקים זה מומלץ

אני מבינה שכל הקורסים הנ"ל באנגלית.
אני מחפשת בעברית
אני לא מספיק בקיאה בשפת האנגלית כדי ללמוד נושא מורכב מהבסיס

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה