כללי לינק רקעים ועיטורים

• הוסף לסימניות
"את הקישוט לרקע יש לי מעמיר כהן- אם אני לא טועה, הוא העלה פעם לפורום לינק להורדת חבילות עיצובים של עיטורים ורקעים (ספרות עם תפר מסביב ועוד). היה שם גם את הרקע הזה."
כך נכתב כאן לפני כשבועיים ע"י רומינטגון.
נא להתיחס לבקשה, האם אפשר להעלות שוב את הלינק המדובר,
אודה להענות.

• הוסף לסימניות
אם כן, תעשה טובה ותעלה לנו את הכל עוד פעם, המון חברים מחפשים מי שהוריד שיעלה שוב... תודה מראש.

• הוסף לסימניות
הורדתי את החבילה שעמיר העלה אז וכנראה עוד הורידו רק לא מבינים שמדובר על זה- (היה שם גם ספרות מבד עם תפר שיניים מסביב. מזכיר למישהו?)
אני ממש מצטערת. הייתי כל כך שמחה להעלות שוב. הבעיה המצערת היא שאני לא משאירה במחשב כל מה שאני מורידה. הורדתי אז את הקבצים ומחקתי אותם מהמחשב חוץ מכמה קבצים בודדים שהיו נראים לי שימושיים ורלוונטיים.

• הוסף לסימניות
את מאוד חכמה ומסודרת. הלוואי אני הייתי מצליחה לשמור כך על סדר וניקיון במחשב שלי ולא הייתי מאבדת בו ידיים ורגליים...

• הוסף לסימניות
:) בעיקרון אני בלגניסטית כרונית... מדי פעם יש לי התקפות נקיון, אחת מהן צנחה על ההורדה האומללה ההיא.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה