דרוש מידע ליקולייף- טיפול בורידים

אני לא מבין ברפואה אבל לפי מה שמספרים, כותבים ומלמדים על הליקוריץ (ניתן ללמוד ולהרחיב בגוגל), הוא כנראה מטפל מבפנים כי הוא מאפשר זרימת דם טובה יותר.
לכן הליקוריץ מומלץ בעיקר לשמור על בריאות הלב ולהגן על סכרתיים מנזקי סכרת וכולסטרול.

ואם כבר הזכרנו את הליקוריץ, לסכרתיים אנו מציעים בנוסף, תוסף בשם גלוקוטבע שאני אישית ראיתי וכיר אנשים שהוא מאזן להם את הסוכר.

כעת במהלך החג ניתן להזמין ליקולייף ל-16 חודשים במחיר של 1500 ש"ח!!!

חפשו ברשת "טבעי לחיים בריאים" כדי ליצור קשר.

ואני כבר לוקחת שנה וחצי:mad:
בהחלט מרגישה הטבה מבחינת הכאב אבל רק מהבחינה הזאת.
זה המון,
לכי תדעי איך היית היום בלי זה,
הרי זה פותח סתימות בכלי דם דבר שאם לא מטפלים בו הוא יכול לגרום למצבים מסוכנים מאוד שאנו לא מאחלים לאף אחד,
למראה אסתטי שמעתי שיש איזה משחה תנסי לחפש מידע בגוגל.
אני לא יודעת יותר מזה.

זה המון,
לכי תדעי איך היית היום בלי זה,
הרי זה פותח סתימות בכלי דם דבר שאם לא מטפלים בו הוא יכול לגרום למצבים מסוכנים מאוד שאנו לא מאחלים לאף אחד,
למראה אסתטי שמעתי שיש איזה משחה תנסי לחפש מידע בגוגל.
אני לא יודעת יותר מזה.
בהחלט זה המון המון לא לקחתי שבועיים והרגשתי ממש הרעה במצב..
בכל אופן מכירה מישהי מקסימה שמאוד עזרה לי בנושא ואפשר להתקשר להתייעץ איתה.
0583241003

גילוי נאות:
אני משווק תוספי מזון (בעסק שנקרא טבעי לחיים בריאים) ומשווק גם את הליקוריץ.
מצד שני אני לא מאלה שדוחפים מוצר לאנשים ומספרים להם על זה נפלאות, אלא נותן מענה לפונים אלי דרך האתר.
אשתדל לעשות קצת סדר בענין הליקוריץ:
עיקר התהילה של הליקוריץ היום הגיעה בעקבות מחקרים שנעשו ב(ערך ב) עשרים השנים האחרונות כשהמפורסם שבהם ע"י פרופסור מיכאל אבירם. במחקר ההוא גילה אבירם את היכולות הטובות של הליקוריץ ובו גם מצא תהליך למניעת עלייה בלחץ הדם בעקבות השימוש בליקוריץ.
תהליך זה נרשם כפטנט.
את המוצר בהרכב שנחקר + הפטנט, מייצרים אך ורק בפיטנס שבקרית שמונה, עבור כמה מותגים.

לאחר ששיווקתי את הליקוריץ כמה שנים והוא היה מאוד יקר, החלטתי עם שותף לפנות למפעל ולהזמין את אותו ייצור בלי לשלם למותגים וע"י כך להוזיל את עלויות המוצר.
בנוסף אנו מייצרים פורמולה כפולה, חסכונית לאלה הנוטלים שניים ליום.
בסופו של יום אנו מביאים ליקוריץ איכותי כמו היקרים, מיוצר בפיטנס + מס' הפטנט, במחיר הרבה יותר זול.
קראתם עד פה וזה מעניין?
תתקשרו 054-20-60-989 ואשמח לעזור גם לכם.
נ.ב.
לא שמעתם ממני כלום על "נפלאות" הליקוריץ. אם תרצו מוצר איכותי ולשלם פחות, דברו איתי.
ישראל
עדיין רלוונטי?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה