דרוש מידע לירון- ספק קרמיקה

• הוסף לסימניות
האם מישהו התנסה בקניה אצלו?
מחפשת בדחיפות חו"ד/ המלצות.
תודה

• הוסף לסימניות
מאד מאד מאד מומלץ.
גם מאד מקצועי, גם מאד אמין וגם מחירים מאד נוחים.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מביא סחורה מקורית לגמרי.

• הוסף לסימניות
אמינות- הוא מאד משתדל מול הספקים. ולגבי מחיר- כמה פעמים שלקוחות שלי בדקו אותו הם חזרו אליו.

• הוסף לסימניות
אנחנו גם השתמשנו בשירותיו ומאוד מרוצים. הפלוס בו שהוא מכיר את החברות המייצרות (ולא רק את ארץ הייצור מה שלא תמיד אומר על הטיב) ומכוון בהתאם. דבר נוסף - שהוא מנסה להבין את הטעם של הלקוח ולפי זה להמליץ שזה עושה סדר בבלגן של ההיצע הקיים. לגבי מחיר - הוא הציע מחיר נמוך ב- 10% ממה שהציעו בחנות אחרי שהם כבר הורידו מה שיכלו (לטענתם)
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
רק רוצה להבין איך קונים אצלו? אם אין חנות איך בוחרים?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני קניתי דרכו לפני 3.5 שנים
אני מבני ברק, הוא התחיל איתנו בעמודי שלמה ליד קניון איילון
המשיך משם ל"סטודיו" בפ"ת.
ביום אחר לקח אותנן ל"פולינוי" בצומת כנות.
אז בעלי החליט שחייבים לקנות, האמת שרציתי לחזור למשהו לעמודי שלמה, אבל בעלי סרב, סגרנו הכל מול פולינוי

• הוסף לסימניות
יש מישהו מירושלים שעבד איתו?

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע חוות דעת ממי שרכש דרכו בתקופה האחרונה המלצות / חו'ד?
יעזור לי מאוד
תודה רבה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה