דרוש מידע לירושלמים שבינינו, קניתם לאחרונה משקפיים והייתם מרוצים? שתפו בבקשה.

• הוסף לסימניות
החלטתי לזנוח את האופטיקה המדופלמת ששירתה אותי במשך כמה שנים, אני מחפש מקום מקצועי ובמחירים סבירים, על הזוג האחרון שילמתי 1200 בערך, כך שכנראה מלבד המסגרת שאולי היתה יקרה העדשות שאני צריך גם הם לא זולות...
אשמח לשמוע על חנות מומלצת, ובמה היא מומלצת, תודה.

• הוסף לסימניות
אופטיקה CU בבר אילן.
מומלץ בחום, מניסיון!

• הוסף לסימניות
פיני כנפו- אמין ועדכני, החנות של בחורי הישיבות,
באיזור שמואל הנביא (בהתחלה)

• הוסף לסימניות
אם יש לכם אפשרות
אנחנו קנינו בפרקטי בגב״ש
מחירים בריצפה מבחר איכותי ויפה
אם יש לך מספר נמוך יעלה סביבות ה300
(בעלי עם מספר גבוה בעינית היה קונה במחיר מעל אלף שם יצא לנו בקושי 800 עם עדשות דקות!)

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אופטיקה מילאנו בקניון רמות

• הוסף לסימניות
חדות ראיה-בשטראוס!
וכנאפו בשמעון הצדיק -בר אילן!

• הוסף לסימניות
משקפופר בסימטה ביעקב מאיר [המתחרה של כנאפו] מקום נפלא ביותר אבל נראה לי שפתוח רק בערבים

• הוסף לסימניות
ויסטה (רחוב עלי הכהן)

• הוסף לסימניות
עולם הראיה בנגא'רה מקום קטן מחירים מאד נמוכים ושירות טוב
אם מעתיקים את המספר (כלומר שאין שינוי במספר במשקפים) יש אפשרות לעשות במקום 20 דקות והמשקפים מוכנים

• הוסף לסימניות
VISTA ברחוב עלי הכהן
PK בשמעון הצדיק פינת שמואל הנביא

• הוסף לסימניות
אופטיקה 109 זולים בטירוף ! 200 ש"ח למשקף עד מידה 4- ומסגרות עדינות ועדכניות, מומלץ !!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה