לי זה לא יקרה...

• הוסף לסימניות
...גם לי זה קורה...:(
העט שלי משתבש!! (אינטוס 4)
בכל קו שאני מציירת, החוד כאילו נשאר תקוע בפנים ולא משתחרר,
ואז הוא ממשיך "לצייר" גם כאשר העט באוויר.
כל הציור נהיה "קשקוש" אחד גדול...!!!
ניעור של העט עוזר לכמה שניות ואח"כ שוב חוזרת הבעיה.
מישהו נתקל בזה פעם?
מה עושים?

• הוסף לסימניות
תנסי להפעיל מחדש את המחשב

• הוסף לסימניות
נראה לי שאני יודעת למה את מתכוונת. לי זה קרה עם הבמבו שלי פעם.
שהייתי מרימה את העט (לא כל פעם. אבל אחת מתוך 3) זה היה ממשיך עצמאי משיכה יפיפיה כלפי הפינה השמאלית העליונה. וזה היה מעצבן!!! אני לא צריכה לתאר לך, את יודעת לבד.
מה שעשיתי היה הסרת התוכנה שאיתה אני מציירת. והסרה של התקנת העט מהמחשב. הדלקתי מחדש את המחשב והתקנתי את שניהם מחדש. וזה עובד טפו טפו מעולה!
ואגב, לא עזר שנתתי למחשב כמה ימים לנוח (מה שאין לך זמן לנסות כנראה) רק אחרי התקנה מחדש (ולפני זה הסרה! התקנה לבד לא עזרה לי) תיקנה את הבעיה.
בהצלחה רבה!!!!

• הוסף לסימניות
אם קנית באריג'נט תפני למוקד התמיכה הטכנית שלהם, הם עוזרים מאוד (מנסיון).
בד"כ הדבר הראשון שמנסים זה להתקין את הדרייבר מחדש ואם זה לא עובד אז הם ינחו אותך.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
גם לי זה קורה אבל עם המחק ...
נראה לי שזו בעיה בעט באמת כאילו החוד נתקע בפנים

• הוסף לסימניות
גם לי זה קורה...
קרה לי לפני כמה שבועות ופתחתי אשכול,
ברוך ה' החלפתי שפיץ (הוא היה שחוק לחלוטין) - אולי תנסי גם,
וזה עזר ממש!
אבל אתמול התחיל שוב, ככה בעדינה, לא כל פעם... אוף
משתתפת בצערך

• הוסף לסימניות
תודה לעונים על ההשתתפות והעזרה. מעודד לדעת שאני לא בודדה גם ברגעים קשים...
החלפתי שפיץ עוד לפני שפתחתי את האשכול ולא עזר.
ניסיתי להדליק את המחשב, עזר לקצת זמן וחזר שוב.
אני אנסה להתקין מחדש, וה' יעזור...

• הוסף לסימניות
לי זה קרה בתחילת דרכי עם העט, מתסכל נורא...
רק הסרה והתקנה מחדש פתרו את הבעיה, מאז (5 שנים) עובד בלעה"ר!

• הוסף לסימניות
בס"ד

גם לי זה היה באינטיוס 4, זה היה משגעעע! הוא עדיין אצלי אבל כבר קניתי כבר אחר (5 פרו). זו לא הייתה הבעיה היחידה שלו הוא גם לא צייר בכמה איזורים...>> או שהפוטושופ לא זיהה אותו, גם זו הייתה בעיה נפוצה והרגישות שלו פחות טובה. התקנו אותו כמה פעמים עם כל מיני דרייברים החלפתי וקניתי חודים חדשים וכו' וכו' הבעיות נותרו. קיצור - אם את יכולה לדעתי קני חדש.

• הוסף לסימניות
באמת תודה לכולם על התגובות המועילות.
התקנתי מחדש את הדרייבר והעט חזר לעבוד.
שימשיך, אמן...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה