לכבוד האתר החדש...

• הוסף לסימניות
תודה על ההערות- ההארות.
באופן כללי, אני חושבת שחשוב לשמוע את הצד של העורכת, אבל, לא בנימה של התנצלות, אלא בשיתוף או הסבר. ההערות הן אלו שבונות את הפורום ומקדמות, כיף לקבל מחמאות, אבל, מההערות נבנים, לומדים ומתקדמים.
לגבי האורך, אנחנו ממש יחד אתכן, כולנו באותו ראש- חצי מהסרט היה עושה את העבודה טוב בהרבה. אבל, משימת העל של הסרט הזה הייתה לרצות מס' אנשים שכל אחד רוצה משהו הפוך מהשני לגמרי. בסוף העריכה, כולם חייכו, מבחינתנו, זו הייתה גולת הכותרת של ההצלחה.

• הוסף לסימניות
תודה על ההערות- ההארות.
באופן כללי, אני חושבת שחשוב לשמוע את הצד של העורכת, אבל, לא בנימה של התנצלות, אלא בשיתוף או הסבר. ההערות הן אלו שבונות את הפורום ומקדמות, כיף לקבל מחמאות, אבל, מההערות נבנים, לומדים ומתקדמים.
לגבי האורך, אנחנו ממש יחד אתכן, כולנו באותו ראש- חצי מהסרט היה עושה את העבודה טוב בהרבה. אבל, משימת העל של הסרט הזה הייתה לרצות מס' אנשים שכל אחד רוצה משהו הפוך מהשני לגמרי. בסוף העריכה, כולם חייכו, מבחינתנו, זו הייתה גולת הכותרת של ההצלחה.

ברוריה- כל מילה...
הייתי קוראת לזה משפט הסיכום של הפרויקט הזה: "בסוף העריכה כולם חייכו..."
אהבתי :)

• הוסף לסימניות
באופן כללי יפה, מצטרפת לרקורדית ולפרודקשטין בהערות.
מעביר אווירה טובה ומכניס את כל הערכים שהם רצו, כולל כוס המים המרגשת.
לגבי האמא, אפילו פאה עם סירוק מעט שונה יכל לתת רושם אחר על הגיל.
ואני ממש מסוקרנת: מה היה צריך לטשטש שם במצעים?

• הוסף לסימניות
אפשר להעלות שוב למג'יקוד,בבקשה.
הקובץ כבר נעלם.
תודה

ף

• הוסף לסימניות
באופן כללי יפה, מצטרפת לרקורדית ולפרודקשטין בהערות.
מעביר אווירה טובה ומכניס את כל הערכים שהם רצו, כולל כוס המים המרגשת.
לגבי האמא, אפילו פאה עם סירוק מעט שונה יכל לתת רושם אחר על הגיל.
ואני ממש מסוקרנת: מה היה צריך לטשטש שם במצעים?
חחח...
ידעת על מה להסתקרן...
היה שם תמונה של מצעים של מיכל נגרין פרוסים על מיטה זוגית...
זה לא עובר באירוע של המודיע... :)

אפשר להעלות שוב למג'יקוד,בבקשה.
הקובץ כבר נעלם.
תודה
אני אעלה בעז"ה מחר קישור לג'מבו מייל

• הוסף לסימניות
חחח...
ידעת על מה להסתקרן...
היה שם תמונה של מצעים של מיכל נגרין פרוסים על מיטה זוגית...
זה לא עובר באירוע של המודיע... :)
לא הבנתי, שמת תמונה בכל מקרה, לא? או שהיא הייתה של יחיד?:rolleyes:

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
משכנע לבוא לראות מה יש שם
אבל, מצטרפת להערות של רקורדית כל מילה!
עוד קצת עבודה וזה יכול להיות מושלם!

• הוסף לסימניות
יפה מאד!!
בהתחשב בדרישות הלקוח וכל הצוות שהיה צריך לרצות. עשיתן עבודה יפיפייה!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה