לכבוד השלג...

• הוסף לסימניות
אז לכבוד השלג שמתערבב לנו (אצלינו כבר יש מקומות עם שכבה דקה :))
החלטתי להעלות כמה תמונות מהשלג דאשתקד... (לא מהארץ)
אשמח לשמוע את דעתכם.
IMG_0165.JPG
IMG_0172.JPG
IMG_0174.JPG

• הוסף לסימניות
מדהים!
תמונות מספרות אחת אחת.
התמונה הראשונה מדהימה,
השניה משכנעת להתקדם לראות מה יש מעבר לעיקול.
בקטנה, אולי אני טועה, אבל אני לא בטוחה שכל הפסיעות בשלג לאותו הכיוון,
אם אכן כך, אז הפסדנו את התחושה של מישהי שהיה והלך.
משהו דרמטי ומטלטל...
כי עכשיו זה נראה שהוא כבר חזר....
אני צודקת?

• הוסף לסימניות
תמונות יפיפיות.
הראשונה מהממת.

בקטנה, אולי אני טועה, אבל אני לא בטוחה שכל הפסיעות בשלג לאותו הכיוון,
אם אכן כך, אז הפסדנו את התחושה של מישהי שהיה והלך.
משהו דרמטי ומטלטל...
כי עכשיו זה נראה שהוא כבר חזר....
אני צודקת?

קטע, גם לי זה הפריע.
זה נראה שנעל אחת הוא לבש הפוך :D

משהו אחד לא הבנתי
איך בצידי השביל, השלג כל כך לבן, פה בד"כ הוא שחור, מטונף ודוחה.

• הוסף לסימניות
האמת שבשביל זה מה שתפס לי את העין ולכן החלטתי לצלם...
זה היה חמוד לראות שמי שהלך לא היה סגור על עצמו....

ותודה לכן על הפירגון.
הראשונה לדעתי באמת הכי יפה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה