לכבוד יום העצמאות – 63 נוסטלגיות

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
לכבוד יום העצמאות חיפשתי תוכן מקורי ואיכותי שגם יהיה קשור לעיצוב וגם ליום העצמאות,

לשמחתי הצלחתי למצוא משהו שגרם הנאה לא רק לי אלא גם להורים ולסבתא שלי… הם פשוט התענגו על התמונות הבאות שתראו,

הצלחתי להחזיר אותם לא מעט שנים אחורה… תנסו גם אתם, אני בטוח שהם ישמחו לראות שוב את הפרסומות הבאות ולהיזכר בעבר…

יום עצמאות שמח

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י cubes;563858:
לכבוד יום העצמאות חיפשתי תוכן מקורי ואיכותי שגם יהיה קשור לעיצוב וגם ליום העצמאות,

לשמחתי הצלחתי למצוא משהו שגרם הנאה לא רק לי אלא גם להורים ולסבתא שלי… הם פשוט התענגו על התמונות הבאות שתראו,

הצלחתי להחזיר אותם לא מעט שנים אחורה… תנסו גם אתם, אני בטוח שהם ישמחו לראות שוב את הפרסומות הבאות ולהיזכר בעבר…

יום עצמאות שמח

למה אתה כותב שמח
אני חושב שכולם צריכים להגיד הלל שאנחנו נגד מדינה כזו שזה בכלל לא מדינה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צדיק;563865:
למה אתה כותב שמח
אני חושב שכולם צריכים להגיד הלל שאנחנו נגד מדינה כזו שזה בכלל לא מדינה

קודם כל צריך להגיד תודה שלעם ישראל יש מדינה ועצמאות... זה שהם לא תואמים השקפה מסויימת לא אומר שצריך להכפיש את היום הזה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י cubes;563876:
קודם כל צריך להגיד תודה שלעם ישראל יש מדינה ועצמאות... זה שהם לא תואמים השקפה מסויימת לא אומר שצריך להכפיש את היום הזה.

יכול להיות אבל מי אומר שציך להגיד שמח

• הוסף לסימניות
בשבילי זה יום שמח. ואפילו חג.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה