- הוסף לסימניות
אני מצטער, אבל כבר היו 85 הורדות מאתמול באמצע הלילה (כשהעלתי) תאלצי להוריד במהירות שיתופית. זה לוקח עוד איזה שתי דקות בסה"כ.נכתב ע"י גילה;794704:הג'מבו מייל כותב לי שכמות ההורדות חרגה מהמכסה, ולא נותן להוריד
בהצלחה.
אני מצטער, אבל כבר היו 85 הורדות מאתמול באמצע הלילה (כשהעלתי) תאלצי להוריד במהירות שיתופית. זה לוקח עוד איזה שתי דקות בסה"כ.נכתב ע"י גילה;794704:הג'מבו מייל כותב לי שכמות ההורדות חרגה מהמכסה, ולא נותן להוריד
נכתב ע"י פייגיפ;794665:יש אפשרות ביצוא לגפג ובהדפסה לפי די אף
לחץ על העיגול למעלה האפשרויות מופיעות שם!
נכתב ע"י דויד א;794618:שומו שמיים...
נכתב ע"י naamah;794823:אבוי לגרפיקאים הכורתים במו ידיהם את הענף שעליו הם יושבים...
נכתב ע"י שמואל גרינשטיין;794883:מה אתם נבהלים.
גם האילוס או הקורל עוזרים לעצב לוגו.
ות'אמת, היכולות הגרפיות של הוורד כיום, גם הן מדהימות.
נו, ובגלל זה לקוחות מפסיקים להגיע למעצבים גרפיים?!
כי בתכל'ס
מי שיודע פרק בעיצוב, לא צריך תוכנות גרנדיוזיות.
ומי שלא יודע, זה לא יעזור לו.
התוכנה זהו כלי עזר.
משוכללת ככל שתהיה, עדיין היא כלי ביד היוצר.
(תחשבו לרגע במונחים של הפורום השכן, פורום צילום.
יש לצלמים מה לדאוג כשיוצאת מצלמה חדשה לשוק.
משוכללת, מדהימה. מצלמת במקומך, מפקסת במקומך.
לא צריך לעשות כלום.
רק לכוון את המצלמה לאוביקט, ולהסתכל על התמונות שהיא מצלמת.
וכמובן, לאשר אותם.
הצלמים יהיו מחוסרי עבודה?!)
נכתב ע"י naamah;795142:לא נבהלת בכלל, רק מרימה גבה או שתיים (או שלוש).
נכתב ע"י גרפיקהil;795166:תמיד יש כאלו שמשום מה נבהלים מכל מתנה / מסגרת / תוכנה שמחלקים כאן בפורום בטוב לב.
נסתר מבינתי.
אני לא מסוגלת לקחת משהו מוכן אפילו בשביל לקוח של 200 ש"ח...נכתב ע"י הברקהבפרסום;794635:(אני לא הייתי מעיז לבנות שמה לוגו, זה טוב ללקוח שמשלם 200 ש"ח בשביל הלוגו)
זה באמת לא חינמי,נכתב ע"י צבי999;795405:אם זה מעניין מישהו,
התוכנה אינה חינמית ומחירה הוא 60$
http://download.cnet.com/Sothink-Logo-Maker-Professional/3000-2191_4-75727142.html
נכתב ע"י בש;795506:זה רק באנגלית ואי אפשר לכתוב בעברית...
נכתב ע"י גרף הול;795508:אצלי כן,
אבל פשוט צריך להעזר ב"הפוך על הפוך"
נכתב ע"י בש;795524:מה הפירוש?
נכתב ע"י בש;795524:מה הפירוש?
נכתב ע"י משקיעה;795463:זה באמת לא חינמי,
וגזל להוריד את זה?
נכתב ע"י naamah;794823:(וברצינות -
אבוי לגרפיקאים הכורתים במו ידיהם את הענף שעליו הם יושבים...)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים