דרוש מידע לכל היוצאים בבוקר מוקדם ממודיעין עילית

• הוסף לסימניות
מי יודע להגיד לי מתי מתחיל הפקקים, אני צריכה להגיע למרכז עיר הרצליה בשעה 8:45
באיזה שעה כדאי לצאת עם רכב, הבנתי שזה השעה של הפקקים

• הוסף לסימניות
יש הבדל של עשר דקות רבע שעה שנהיה פקוק רציני
רבע לשעה אמור להיות בסדר

• הוסף לסימניות
לצאת שעתיים לפני הזמן? לא מוגזם?
מוגזם מאד, השאלה מה המציאות
תנסו לעשות וייז בזמן הזה ולראות מה קורה
אי אפשר לדעת באמת, אומנם ברכב זה יותר מהיר אבל בבוקר אפשר להתקע בכל מקום
שבוע שעבר לקח לי שעה וחצי מהעיר לצומת רמות

• הוסף לסימניות
מוגזם מאד, השאלה מה המציאות
תנסו לעשות וייז בזמן הזה ולראות מה קורה
אי אפשר לדעת באמת, אומנם ברכב זה יותר מהיר אבל בבוקר אפשר להתקע בכל מקום
שבוע שעבר לקח לי שעה וחצי מהעיר לצומת רמות
בקיצור עדיף לא להמר ע"ז, תודה

• הוסף לסימניות
לצאת שעתיים לפני הזמן? לא מוגזם?
אם לא מפריע לך לעמוד חלק מהזמן בפקקים
תבדקי בוויז מתי את צריכה לצאת כדאי להגיע ב8:45 להרצליה
חשבתי שמפריע לך ליסוע בקצב של צב

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה