מידע שימושי לכל המזמינות בשיין

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
סה"כ?
למה לא צרפו כחול ולבן?
היה להם רק ירוק , אדום ושחור???
שחור? לא ראיתי.
בטוח שיש שם?
כבר העירו שזה חבילה ישנה.
לא מופרך שמישהו שבדיוק יצא לו ככה, החליט לעשות מזה עסק.
יוצאות משיין אין ספור חבילות.

• הוסף לסימניות
שחור? לא ראיתי.
בטוח שיש שם?
כבר העירו שזה חבילה ישנה.
לא מופרך שמישהו שבדיוק יצא לו ככה, החליט לעשות מזה עסק.
יוצאות משיין אין ספור חבילות.
בטוח.

וזה מצטרף לשאר העובדות עליהם עד עכשיו.
וההזדהות עם חמאס היתה עוד לפני המלחמה,
כך שלא קריטי התאריך.

אדרבה,
שיפרסמו הבהרה\ התנצלות ואז נחליט.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
את קונה בחנויות ישראליות שקונות גם בשיין..
אני קונה בחנויות חרדיות.
ולא באמת יש לי דרך לבדוק מאיפה כל חנות מביאה סחורה.

וזה לא משנה ולא קשור איפה אני קונה.

• הוסף לסימניות
אני קונה בחנויות חרדיות.
ולא באמת יש לי דרך לבדוק מאיפה כל חנות מביאה סחורה.

וזה לא משנה ולא קשור איפה אני קונה.
ממש לא משנה לי איפה.
והכוונה שלי היתה לחנויות חרדיות
ראיתי בעצמי איך מישהי מביאה כמויות של סחורה מהדואר שקיות של שיין לחנות שלה..

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה