הקוטב הצפוני
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
סה"כ?איפה יש מדבקות הזדהות?
סה"כ צירוף של שני דבקים
זה קיי בכל החבילות, או במקרה בחבילה מסויימת?
למה לא צרפו כחול ולבן?
היה להם רק ירוק , אדום ושחור???
סה"כ?איפה יש מדבקות הזדהות?
סה"כ צירוף של שני דבקים
זה קיי בכל החבילות, או במקרה בחבילה מסויימת?
שחור? לא ראיתי.סה"כ?
למה לא צרפו כחול ולבן?
היה להם רק ירוק , אדום ושחור???
בטוח.שחור? לא ראיתי.
בטוח שיש שם?
כבר העירו שזה חבילה ישנה.
לא מופרך שמישהו שבדיוק יצא לו ככה, החליט לעשות מזה עסק.
יוצאות משיין אין ספור חבילות.
נו נו.בטוח.
וזה מצטרף לשאר העובדות עליהם עד עכשיו.
וההזדהות עם חמאס היתה עוד לפני המלחמה,
כך שלא קריטי התאריך.
אדרבה,
שיפרסמו הבהרה\ התנצלות ואז נחליט.
את קונה בחנויות ישראליות שקונות גם בשיין..ג. נ. מתנגדת לקניה בשיין באופן עקרוני.
אני קונה בחנויות חרדיות.את קונה בחנויות ישראליות שקונות גם בשיין..
ממש לא משנה לי איפה.אני קונה בחנויות חרדיות.
ולא באמת יש לי דרך לבדוק מאיפה כל חנות מביאה סחורה.
וזה לא משנה ולא קשור איפה אני קונה.
ממש לא משנה לי איפה.
והכוונה שלי היתה לחנויות חרדיות
ראיתי בעצמי איך מישהי מביאה כמויות של סחורה מהדואר שקיות של שיין לחנות שלה..
..
.וזה לא משנה ולא קשור איפה אני קונה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים