כללי לכל המעוניין בקטלוג נייר

• הוסף לסימניות
שלום לכולם!
אני עובד מול בית דפוס ויש להם קטלוג נייר מדהים שמכיל את כל סוגיי הנירות כ-200 סוגים (מצורף קובץ דוגמא) הקיימים עם תמונה שאינה ראויה למיגזר שלנו.
הקטלוג יכול לשמש אותנו בעבודה מול לקוחות וכן מול בתי הדפוס במקצועיות נכונה.
אני במגעי משא ומתן לגבי שינוי התמונה הנמצאת על כל סוגי הנירות על מנת לאפשר רכישה
קולקטיבית\ משותפת ובכך לתת יכולת לביצוע השינוי.
הקניה תתבצע רק במידה במידה ויהיה ביקוש לכך.
מחיר הקטלוג הינו 100 שח לכל 200 סוגי הניירות.
למי שמעוניין ניתן לפנות אלי למייל: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>/
ובו לציין כי הוא\י מעוניינים בקטלוג ולרשום את מספר הטלפון שלו ליצירת קשר.
שבת שלום ומבורכת קדושים תהיו.

קבצים מצורפים

• 2014-04-25 09.04.14.jpg
    KB 98.9 · צפיות: 43
  • 2014-04-25 09.03.51.jpg
    KB 100.1 · צפיות: 39
  • הוסף לסימניות
שכוייח על היוזמה,
יש אפשרות לרכוש רק חלק?

• הוסף לסימניות
הייתי שמחה לדעת
אם מדובר גם בניירות מיוחדים להזמנות וכדו׳...
אשמח מאד לרכוש כזה דבר:)

• הוסף לסימניות
תפרט איזה סוגי נייר,
האם גם עוביים שונים ?

• הוסף לסימניות
דבר מאוד שימושי.
לכולנו קורה שאנו יושבים מול לקוח, שלפעמים עצבני מהמושגים הזרים לו, ומנסים להמחיש לו מה ההבדל בין כרומו למדבקה או איזה סוג נייר מתאים לפרוספקט..

הלוואי שקטלוג זה יהיה הקץ לטרטור המעצבן הזה..

• הוסף לסימניות
מענה לשאלותיכם

א. הקטלוג מגיע בקופסא סגורה 200 סוגי נייר
ב. הקטלוג כולל סוגי גרמים שונים
ג. בקטלוג סוגי נייר שונים וגם מיוחדים בגרמים שונים

• הוסף לסימניות
זה אומנם שימושי , אבל לא תמיד זה לרלוונטי ..
ישנם ספקי נייר רבים וכל אחד קורא לנייר בשם אחר , מלא פעמים יוצא לי להפגש בדפוס עם גרפיקאי שאומר ללקוח תיקח נייר מסוג זה וזה ,ולך תבין באיזה שם נייר הספק נייר שלו קורא לכך ...
בהחלט ,לגרפיקאי צריך אולי שיהיה לו כמה דוג' מהבסיסיים נ"ע וכרומו אבל כל זה בית דפוס יכול לתת דוג' ואפילו בחינם

• הוסף לסימניות
אני מגיעה מתחום העיצוב פנים וזה מעניין שאין דברים כאלה בחינם מהחברות,
קבלתי עד כה קטלוגים של צבעים, פורמיקות ואבן קיסר ועוד, ואף פעם לא דרשו ממני כסף על כך!

• הוסף לסימניות
זה רלוונטי רק אם אני אעבוד עם בית הדפוס המסוים הזה שנותן את הקטלוג.
לכל בית דפוס יש שמות שונים לניירות, וגם ניירות מאד מסוימים ושונים ששווה לו לעבוד איתם.
יש מעט מאד מקומות שעובדים עם כל כך הרבה סוגי נייר. אולי מקום כמו מרכז ההזמנות שזו המומחיות שלהם.

• הוסף לסימניות
בד״כ לכל בית דפוס יש את הניירות שרק איתם הוא עובד,
ועם השמות שרק הוא מכיר, כך שחבל להשקיע בקטלוג כזה שיכול לתת רק ״מושג״, לגבי סוגי נייר, אבל לא נותן אפשרות לעבודה בצורה ״מעשית״ מול הקטלוג (אם לא עובדים עם בית הדפוס שהקטלוג שייך לו.

אם עובדים רק עם בית דפוס מסויים:
כל בית דפוס שמכבד את עצמו ישמח לתת לכם בחינם את קטלוג הניירות שעליהם הוא עובד...

• הוסף לסימניות
שום בית דפוס לא נותן קטלוג..
אלא אם כן את ספקית ענקית ויש לך המון הזמנות עבודה...
יגידו לך לבוא לדפוס ולראות איזה סוגי נייר יש להם.

ולגבי הקטלוג
אני חושבת זה כן נותן מושגים שונים
והחומרים לא כאלו שונים בין הדפוסים אולי ניירות ממש מיוחדים.
למשל יש כל מיני סוגי מדבקות, שקופות חלביות, אוטומות, עם נצנץ בלי..
זה נותן השארה טובה, ולפחות ניתן להסביר לדפוס מה רוצים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חויד;1249184:
שום בית דפוס לא נותן קטלוג..
אלא אם כן את ספקית ענקית ויש לך המון הזמנות עבודה...
יגידו לך לבוא לדפוס ולראות איזה סוגי נייר יש להם.

אני אומרת את זה לא מניחוש אלא מידיעה,
בלי להיות ספקית ענק, יש לי קטלוגים של מספר בתי דפוס שקיבלתי בחינם,
(חתיכה מכל נייר שעליו הם עובדים... ברב בתי הדפוס לא יסרבו לתת כשתסבירי שאת גרפיקאית שרוצה להראות ללקוחות שלך כדי להפנות אליהם לקוחות(
ושוב לא כתבתי ניחוש, אלא עובדה קיימת.

נכתב ע"י חויד;1249184:
ולגבי הקטלוג
אני חושבת זה כן נותן מושגים שונים
והחומרים לא כאלו שונים בין הדפוסים אולי ניירות ממש מיוחדים.
למשל יש כל מיני סוגי מדבקות, שקופות חלביות, אוטומות, עם נצנץ בלי..
זה נותן השארה טובה, ולפחות ניתן להסביר לדפוס מה רוצים.

נכון, השראה טובה זה נותן (כמו שכתבתי כבר שזה עוזר לקבל מושג) אבל להרבה מהאפשרויות שתמצא בקטלוג המוצע כאן שהוא מאד מורחב ומפורט, לא תהינה אפשרויות מימוש ברב ביתי דפוס ו״הלך לפח״ כל הרעיון שהתבסס על ההשראה... (אלא אם כן יש כח להתאמץ לברר בעשרות בתי דפוס כי למצא את בית הדפוס שכן עובד עם ה״מדבקה המנצנצת״...)
השאלה אם שווה להשקיע כסף בקטלוג מורחב, שאין לך מושג כלל באיזה בית דפוס ניתן לממש את כל ה״פנטזיות, שמוצאים בו... :)
לכן ציינתי את העובדה שרב הדפים אינם ניתנים למימוש בכל בית דפוס,
פשוט כנקודה למחשבה לאלו שחושבים לרכוש...

• הוסף לסימניות
אני קבלתי חינם קטלוגים מכמה. מוכרי דפוס וכן דפוסים.
וגם רכשתי מחברת פרלוד בתערוכת. ערך מוסף ז"ל...
שאחר כך המשיכו לתת חינם כל קטלוג חדש.

גם קטלוגים של סוגי סקאי ועור בלתי קבלתי חינם. מכמה וכמה מוכרי כריכות.

ואני ממש לא מדפיס הרבה. בעיקר מעמד בלבד.

• הוסף לסימניות
בעסק שלנו יש ארון מלא בקטלוגים של ספקי נייר ומעולם לא שילמנו על קטלוג.

אני בכלל לא מבין ממתי יש לבתי דפוס קטלוג נייר הם הרי לא יבואני הנייר!

המקובל בענף שיבואני הנייר הם אלה שיוצרים ומחלקים את הקטלוגים ללקוחות שלהם, יש קטלוגים מהודרים בכריכה של אלבום (בסגנון של 'נח שר שלום' ו'אפולו') שאני לא חושב שהם יתנו אותו לכל אחד והם מיועדים בעיקר לבתי דפוס שמתמחים בעבודות קטנות ומיוחדות להזמנות וכרטיסים וכד'ו.

להדפסות רגילות על נייר כרומו לסוגיו, נ"ע לסוגיו, דובלקס לסוגיו, ובריסטול לסוגיו יש לכל יבואן נייר קטלוג פשוט מאוד שלרוב כרוך בסיכה בלבד (בסגנון קאשי ז"ל מחולון) ואני חושב שהם ישמח לחלק אותו לכל מי שיש לו יד ורגל בענף.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה