דרוש מידע לכל הנשים שרצו פורום כתיבה וספרות לנשים

• הוסף לסימניות
אני חובבת כתיבת שירים עוזר?
סתם אני קצת טובה בכתיבה רק שאין לי רעיונות...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אכן, במה מכובדת.
זה שלא מגיבים כאן
כי אף אחת כבר לא מעונינת?
או שלא רואים בזה תחליף לפורום?
או שפשוט לא ראו את האשכול?
איך עושים סקר?:D

לאט, לאט דברים מתמסדים.

או שמכינים חומר
או שחושבים את מה לשלוח
או שכבר שלחו למייל של עורכת תוכן:)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
זה שלא מגיבים כאן
כי אף אחת כבר לא מעונינת?
או שלא רואים בזה תחליף לפורום?
או שפשוט לא ראו את האשכול?
איך עושים סקר?:D
כנראה לא ראו את האשכול :)
בהחלט בודקת איך אפשר לקדם את הנושא.

מומלץ לקבץ לכאן את כל הפניות (גם כאלו שפנו אליי באישי/במייל)

• הוסף לסימניות
כנראה לא ראו את האשכול :)
בהחלט בודקת איך אפשר לקדם את הנושא.

מומלץ לקבץ לכאן את כל הפניות (גם כאלו שפנו אליי באישי/במייל)
תודה לך על המאמץ
ואני שוב מודה לך על התכנים המיוחדים במאמרים

• הוסף לסימניות
הבנתי נכון שצריך לשלוח קטע למייל והעורכת מעלה?
אם כן מה עשינו?
ברכה לבטלה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה