- הוסף לסימניות
אני לומדת כרגע צילומי סטודיו. ומתלבטת לגבי פתיחת סטודיו.
מה עשיתן כשהתחלתן?
פתחתן בבית? שכרתן מקום?
אשמח לתגובות..
מה עשיתן כשהתחלתן?
פתחתן בבית? שכרתן מקום?
אשמח לתגובות..
נכתב ע"י foryou;n5065270:את עדיין לומדת???
את נראת מקצועית לגמרי
כל תמונה שלך אומנות!!!!!!!
נכתב ע"י יצירתית;n5071135:גם אני מצלמת רק חוץ עכשיו
חוץ מניו בורן כמובן
תאמת- אף פעם לא הבנתי למה חוץ עולה יותר
שיקול כ"כ לא כלכלי לדעתי
העלות של סטודיו כ"כ יקרה בלי שום השואה לצילומי חוץ
גם המקום, גם האביזרים, וכמובן הסטודיו- תאורה ומכשור
אולי פעם מישהו יסביר לי
לדעתי סטודיו אמור להיות יותר יקר
גם אם זה בתוך הבית זה תופס חדר ואם זה מקופל- העבודה של לפתוח כל פעם
נכתב ע"י רותי המניק;n5076439:לגבי צילומי חוץ אין כמו חורף!!!!
נכתב ע"י chani svei;n5076449:שזה אומר?
אני טירונית בתחום ולא יצא לי עדיין לצלם בחורף..דווקא די מודאגת מהחורף המתקרב איך מסתדרים איתו?!
נכתב ע"י chani svei;n5076449:שזה אומר?
אני טירונית בתחום ולא יצא לי עדיין לצלם בחורף..דווקא די מודאגת מהחורף המתקרב איך מסתדרים איתו?!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים