כללי לכל מי שמחפש תמונות איכותיות

• הוסף לסימניות
הוא פשוט לא נותן לי להוריד תמונות

• הוסף לסימניות
האם השתמשת בקוד שתנו לך באימייל ושמת אותו בלינק?

• הוסף לסימניות
מה כתוב לך שם?

dep.jpg

• הוסף לסימניות
כן, השתמשתי בקוד והוא לא נתן לי.
אז קניתי חבילה של 25 תמונות.
תראי מה רשום לי:

קבצים מצורפים

• לכידה.PNG
    לכידה.PNG
    KB 6.2 · צפיות: 30
  • הוסף לסימניות
כתוב שיש לך 2 חבילות
אחת של 23 ואחת של 100
אני לא מצליח להבין מה הבעיה

• הוסף לסימניות
נכון
הייתה לי חבילה של 100 תמונות
והוא לא נתן לי להוריד שום תמונה!!!!!!!
אז קניתי עוד חבילה רגילה,
בלי המבצעים של הבלק פריידי

• הוסף לסימניות
קניתי,
ומשום מה הוא לא נותן לי להוריד.
מישהו התנסה בזה בפועל?
כן, לא אמורה להיות בעיה
אחרי הרכישה את מקבלת במייל קוד
לאחר מכן את נרשמת לאתר תמונות ושם את מזינה את הקוד

• הוסף לסימניות
כן, השתמשתי בקוד והוא לא נתן לי.
אז קניתי חבילה של 25 תמונות.
תראי מה רשום לי:
מעולה, קבלת את ה 100 תמונות
שימי לב- מה שכתוב למטה ב- 100 תמונות זו הרכישה- (אין הגבלת זמן להבדיל מרכישות שקונים באתר יש הגבלה של זמן)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה