רשמתי בהתחלהשמעתי מדיאטטי אחד שזה לא באמת עוזר
אז אולי תעשי את הבירור שלך!
בהצלחותת
מהממתגם אני מצטרפת!!
התחלתי את הדיאטה של אביב גיל (מרוצה מאוד!!)...
לא נוגעת בפחממות
צודקת לגמרילדעתי זה לא יעשה לי טוב לדעת כמה אחרות יורדות.
תמיד אחרות יורדות המון בשבוע ואני לא וזה לא בהכרח מצביע על בריאות
זה באמת קשוחטוב מה שאני קשה לי זה ההליכה .אין לי את הזמן הפנוי הזה. מה עושים? אני ב9 בלילה כבר מתמוטטת
זה רק בהתחלה החולשה... אחכ מרגישים הכי כייף בעולםמהממת
כל אחת לפי הכוחות שלה חחח
אני החולשה שלי זה פחמימות אבל כמובן משתדלת להפחית
אלופה
תצליחי!
שאפו!גמרתי לאכול ב 18:00
הורדתי סוכר
והרבבה חלבי
אלופה!סיימתי לאכול היום ב 20:00
תודה לפותחת האשכול!!
צודקת 100%רשמתי בהתחלה
שבאשכול לא מבקרים אף שיטה של השניה
המטרה היא לעודד
ולתת כח
בהצלחה לכולנו
יווו אלופפהההיצאתי להליכה!!
אמאלה
של שעה
גייסתי חברה וזה היה לי הרבה יותר קל ברוך השם
אני מצדיעה לעצמי
ואח"כ...
אכלתי סלט
לה לה לה
תודה לד'!!יווו אלופפההה
כל אחת מהכותבות עשתה בסך הכל רק את מה שהיא כתבה, לא את מה שכולם...וואי אתן מייאשות אותי..
לא לדחותתתתתתתתתתגם אני כמעט התייאשתי, אבל מקוה להצטרף, ממחר-------------![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים