כללי לכריכה ושאלה מאוד חשובה

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע חוות דעת

הספר יודפס בכריכת מט עם השבחות של לכה סלקטיבית והטבעות,
השאלה שלי
היכן כדאי לשים את הלכה והיכן את ההטבעה,

כיוון שיש בני לבין הלקוח חילוקי דעות בנושא אשמח לשמוע דעתכם

תודה למגיבים

קבצים מצורפים

• לפ.jpg
    2.8 MB · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
פנינים

משהו בהשתקפות של הפנינים לא נראה טוב.
יותר מידי ישר מול הפנינה עצמה.

• הוסף לסימניות
זו תמונה שנרכשה באייסטוק

• הוסף לסימניות
ההשתקפות של הפנינים הבודדות לא באותו כיוון ואותה זווית כמו ההשתקפות של השרשרת...
הכריכה יפהפיה! אבל... השחור קצת רציני- תלוי בתוכן. אני חושבת שהיה עדיף רקע לבן או בז'. אולי כדאי להקטין את הקטע הורוד בכריכה הקדמית, כדי ששם הספר והכיתוב מתחתיו יעמדו על רקע אחיד ולא חצי חצי.
לגבי הלכה- אני חושבת שיהיה נחמד לשים על הפנינים. והטבעה- אם צריך גם, כי אולי מספיקה רק הלכה...- על שם הספר.

• הוסף לסימניות
כריכה מדהימה וחדישה

אני הייתי עושה לכה על השרשרת פנינים אך לא הבלטה
בעצם אולי הבלטה רק על הפנינים הבודדות?

• הוסף לסימניות
בכל מקרה כריכה מיוחדת

• הוסף לסימניות
תודה למגיבים

אשמח לשמוע עוד הא/ערות על הכריכה,

לָכָּה - האם רק על הפנינים או גם בהשתקפות?

דעתכם תעזור לי מאוד

• הוסף לסימניות
אני חושבת רק על הצללית של הפנינים, בעיני זה יהיה מקורי מאד.
זה ממש ענין של טעם.
ובקשר לעיצוב מאד מאד יפה!!! דוקא אהבתי את השחור, למה שלא תתני במה יותר לפנינים פחות לסגול?

• הוסף לסימניות
מאוד מאוד יפה!

לכה- נראה לי יפה יותר רק על הפנינים. ומקורי יותר- רק על ההשתקפות.
וגם על שם הספר.
הטבעה- נראלי מיותר...

• הוסף לסימניות
כריכה ממש יפה
לדעתי לכה על הפנינים עם ההצללה או בלי
והטבעה על שם הספר

• הוסף לסימניות
כריכה יפיפיה,
גם לדעתי לכה על הפנינים (אולי גם על ההצללה?)

הטבעה או הבלטה?
לא רואה מקום להטבעה.

• הוסף לסימניות
כנראה שהחלטנו על-
לכה - על כל הפנינים ועל שם הספר,
הטבעה - על שם הספר ועל ארבעת הפנינים הבודדות,

• הוסף לסימניות
מאוד יפה!
משום מה הפונט לא נראה טוב, הייתי ממליצה לך על פונט זורם יותר

• הוסף לסימניות
כריכה מקסימה.
מצטרפת להערת הפונט...

• הוסף לסימניות
תודה
אבל גודל הדף 21 על 21 ס"מ - בגודל הזה הכיתוב נראה ברור

• הוסף לסימניות
עכשיו אחרי שהכל נשלח לדפוס ב"ה

אבקש את יעוצכם:

אנחנו מעונינים שהספר יתפרסם ב"כבוד הראוי",
ואף יוגש לציבור כאפשרות למתנה לקראת חנוכה.
נציין כי מדובר בספר ייחודי להנות הנעורים, ובפרט מתאים כמתנה ל"בת מצוה", בגודל 21/21.
השאלה מה הן ההצעות הנבחרות שעומדות בפנינו בכדי להפיץ את הספר בחנויות הספרים ולפרסם אודותיו בעיתונים, ובמדורי סקירת הספרים, במה זה כרוך..?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה