התייעצות לכתוב 200- 300 פעם 'אסור להפריע בשיעור' עדיין קיים היום?

• הוסף לסימניות
וכאשר נותנים 200 פעמים הילד מזלזל ובדרך כלל גם לא רושם!!!

מזכירים לי פה זכרונות ילדות...

כשהענישו אותי בכזה עונש, ולא רשמתי- הוסיפו לי כל שבוע עוד 10 פעמים לכתוב,(זו הייתה מורה של פעם בשבוע)
עד שנגמרה שנה....

זה לא היה מחוצפה, זה פשוט היה יאוש.
לא כל ילד מסוגל לשבת ולכתוב 300 פעם אותו משפט.

• הוסף לסימניות
אבל אם כבר אז כבר
פעם אחת מורה נתנה לי לרשום150 פעמים "אני יותר לא מדברת בשיעור זה"
ואני כמו תמיד לא ישבתי לרשום 150 פעמים את המשפט הזה ,אני יותר לא מדברת בשיעור זה"
אבל כן רשמתי "אני יותר לא מדברת בשיעור הזה 150 פעמים"

• הוסף לסימניות
לא כל ילד מסוגל לשבת ולכתוב 300 פעם אותו משפט.
תיקון טעות, אף ילד!
גם הצייתן ביותר.
לכתוב מאות פעמים לא מוביל לשום דבר בחיים.
בעצם לדבר אחד, רק שהוא גם בספק:
לשקט תעשייתי!

• הוסף לסימניות
20 פעם.
לא יותר.
כשילד מקבל 200 פעם הוא לא מפנים.
הוא חושב איך להתפטר מזה בצורה הכי קלה.
אה. ותבדקי שהיא לא כתבה.
כשאני
כשאני
כשאני
כשאני
כשאני
כשאני
כשאני
כשאני
כשאני
מתבגרת
מתבגרת
מתבגרת
מתבגרת
מתבגרת
וכו'
ככה לא קולטים, לא לומדים ולא מתעודדים:)

בדקתי.
היא כתבה זאת לידי :)
ועצם המשפט שמהדהד באוזניה, גם אם לא כתבה- הוא רווח נקי.

• הוסף לסימניות
משפט שצריך לקבל הדגשה.
משום מה אני רואה כאן באשכול שזה ה'מוצץ'=משתיק הקול (והכל...) של המורים\ות

ממש לא 'מוצץ', ובטח לא אצל הבנות.

כל בר דעת מבין שאין תועלת בכתיבה סיזיפית, ומי שעושה זאת "למען ענותו בסבלותם-" אינו בר דעת.

• הוסף לסימניות
כשאבא שלי נענש בכזה עונש (לכתוב 400 פעם)
סבתא שלי שהיא אומנית הכינה לו קישוט קיר מרהיב בו ככב המשפט 400 פעם ובקצה מתנוססת חתימתה.
הרב'ה היה בהלם כשאבא שלי הגיש לו את זה למחרת...
אבל מדובר היה במשהו לא פרופורציוני שבאמת לא הגיע לילד ולא הובע זלזול ברב'ה אלא תמיכה בילד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה