כללי ללוגו לפאנית!!!!!

• הוסף לסימניות
הי ערב טוב,
אשמח לשמוע את חוו"ד על הלוגו המצורף....
היא רוצה בלוגו רק את האות R שבה מתחיל השם שלה ולא את כל השם....

תודה!

קבצים מצורפים

• לוגו R.png
    KB 21.5 · צפיות: 32
  • הוסף לסימניות
יפה מאד
אבל משום מה זה מעלה לי קונוטציה של איפור בגלל הפנים ואין מוטיב של שיער (אולי יש אבל אני לא רואה)

• הוסף לסימניות
כנ"ל פחות להבליט את צורת הפנים ולהדגיש יותר את השיער

• הוסף לסימניות
הצורה הכללית של הלוגו מקסימה.
הערות:
1. הפרצוף מדי פרצופי. יש עיתונים שהלוגו הזה לא יעבור בו מבחינת 'צניעות'.
2. שוב, מדי פרצוף. צריך פחות פרצוף ויותר שיער.
3. את הפרצוף צריך ללטש, שיהיה נכון מבחינת המבנה. (פרופיל מלא, נכון? זה לא בנוי טוב מספיק, ואפשר לטשטש עוד את הצורה ולא להדגיש את הפנים עד כדי כך.)

• הוסף לסימניות
אני דווקא

אהבתי מאוד!:)

• הוסף לסימניות
תודה לכם על התגובות, אני חושבת שיש פה את האלמנט של הפאה בעדינות, וכן רציתי לגוןן מכל הלוגואים לפאניות שהן על מוטיב השערה בלבד....

יש עוד חוו"ד??

• הוסף לסימניות
מצטרפת לקודמותיי
מדיי פרצופי

• הוסף לסימניות
אהבתי מאוד אבל שוב:( הפרצוף בולט מדי

• הוסף לסימניות
יכולה להיות לך בעיה בעיתונים.

• הוסף לסימניות
גם לפי דעתי (אם יורשה לי) יש "יותר מדי פנים" בלוגו הזה. הלוגו לא תמיד חייב לשדר את התחום.
צירפתי דוגמה ללוגו אחר באותו תחום (מאתר הפאות אתי שוקרון)

logo1.png

• הוסף לסימניות
מאד יפה
קצת מציק לי שיש גם קווים מעוגלים וגם חדים. תנסי לעשות את כולם מעוגלים
לגבי הדמות - אולי תנסי להוריד את הריס הבולט, נראה לי שזה יעדן
והתלתל מאחורה לא מספיק מעובד, קצת נראה פאה מבולגנת
בגדול עבודה נקיה ויפה

• הוסף לסימניות
הצעה שלי

במקום להסביר...

ואז יש גם בתוך החלל פאה

קבצים מצורפים

• לוגו 1R.png
    KB 21.9 · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
לכאורה היה כדי את הזנב (העיטור) להפוך שיהיה כלפי חוץ יראה יותר כשער

• הוסף לסימניות
נראה מהמם!
בדיוק באתי לאמר גם שתהפכי את השיער כלפי חוץ

• הוסף לסימניות
תודה לכולם על הערות, אעלה בהמשך עם התיקונים.......

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה