- הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי ה;1734314:רחלי לאכול אותו!!
איזה תפיסות. וואו.
והכובע איך הוא עומד לו ככה?
מפריע לי בעיצוב החוסר סימטריה.
נכתב ע"י פרונט;1734565:התמונות מתוקות!!
העיצוב פחות....[/Q
זה לא המקצוע שלי, עיצוב. יש לך רעיון איך לעצב אחרת?
נכתב ע"י רחלי 1234;1734295:
נכתב ע"י סטודיו EG;1734883:איזה בונבון!
החיןך המאושר הזה... מתוק!
מי השקיע ככה על העוגה?
תמונות מצויינות תאורה מקסימה אבל נראה לי ואלי רק נראה.. שבתמונה השמאלית למעלה צריך טיפלה להאיר..
אבל זה מושלם!!
נכתב ע"י רחלי 1234;1734911:כן, זה אכן היה לוגיסטיקה כל הפרויקט הזה.
את העוגה עשיתי יחד עם אחותי, אפשר לומר שזה פעם ראשונה שעשיתי עוגה מקושטת, עם לא מתעמקים זה נראה טוב...
צודקת עוד קצת תאורה לתמונה לא יזיק.
אני לא יודעת מה קרה, אבל אני לא מצליחה לערוך את ההודעה.
רציתי לשים את הקולאז השני בתחילת ההודעה, אבל אין לי את האפשרות לערוך, כאילו שזה לא האשכול שלי, מוזר.
נכתב ע"י רוצה טוב;1734914:עברו כבר 24 שעות אז אין אפשרות עריכה.
נכתב ע"י רוצה טוב;1734914:עברו כבר 24 שעות אז אין אפשרות עריכה.
נכתב ע"י רחלי 1234;1734979:תודה על העידכון, לא ידעתי.
אבל אף אחד לא אמר לי עם הקולאז השני טוב יותר....
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים