כללי למבינים באינדזיין

• הוסף לסימניות
יש לי קובץ pdf עם 40 עמודים שאני רוצה לפתוח באינדזיין ולעשות שינויים, ניסיתי לפתוח באילוס ולשמור ואז לייבא לאינדיזיין וגם כך אני לא מצליחה לעשות שינויים אלא הוא מגיעה לי סגור.
יש דרך?

• הוסף לסימניות
גם לא למבינים
אי אפשר

• הוסף לסימניות
אם שמור כתמונה - אבוד.
אם שמור כוקטורי - ניתן לנסות עם החץ הלבן באילוס', עבודה נקודתית, תלוי בקובץ.

• הוסף לסימניות
אם זה סגור אין דרך, אבל תנסי להתחכם אם זה שיניו של טקסט וכו' תנסי לשים מלבן לבן(או בצבע הרקע) ואז מעליו לעשות את השינוי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י A.Y.K;1765939:
גם לא למבינים
אי אפשר
מה אי אפשר?
אפשר אפילו באקרובט עצמו....

• הוסף לסימניות
תלוי מאיפה ואיך סגרו

• הוסף לסימניות
נעשה קצת סדר בעניין.
אקרובט שומר על החומר שהוא קיבל כמו שהוא.
אם קיבל טקסט, זה יהיה טקסט. אובייקטים וקטורים יישארו וקטוריים. ותמונות לא יאבדו מאיכותם.
כל חלק וחלק ניתן לעריכה, חלקם באקרובט עצמו (החלק של הטקסטים והאובייקטים הוקטוריים. כמובן שינויים מינוריים בלבד, בכל זאת לא מדובר בתוכנת עריכה), ואפשר להעביר תמונות לפוטושופ לטיפול בהם. לשמור ולחזור לאקרובט שיעדכן את התמונה אוטומטית.
כמובן, שאקרובט לא אמור לדעת 'איך' זה נסגר. ויותר מזה, אינדיזיין לא אמור לקרוא PDF (גם כזה שהוא עצמו סגר), בכדי לזרום לו את הטקסט מחדש, באותם תיבות טקסט כמו שהם היו לפני הסגירה...
יש פלואין שמתיימר להחזיר קובץ PDF לזרימה מלאה של טקסט רץ.
הוא עולה כסף, ואני לא יודע עד כמה הוא טוב, אם בכלל, בעברית.
זה נקרא PDF2ID ושייך לחברת רקוסופט.
גם למארקזוואר Markzware יש תוסף דומה, בשם Pdf2DTP.
המחירים נעים בין 200 ל־300 דולר.

• הוסף לסימניות
אז ככה, אני מצליחה לעבוד על הקובץ באילוסטרייטור, אך אני רוצה להעביר אותו לאינדזיין ושגם בו הוא יהיה וקטורי (אין לי חשק לעשות העתק הדבק לכל פריט אני רוצה לפתוח את הקובץ באינדזיין ולעשות בו שינויים, יש דרך?

• הוסף לסימניות
לא בלי אחד הפלוגאינים הנ"ל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;1767560:
לא בלי אחד הפלוגאינים הנ"ל.

הפלוגאינס הם לאינדיזיין או לאקרובט
בגלל ממה שאני הבנתי פותח האשכול שואל לגבי "אינדיזיין"

• הוסף לסימניות
הפלואינים שציינתי הם לאינדיזיין (גם לי הצליח לעשות בולד :rolleyes:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה