למבינים במצלמות

• הוסף לסימניות
קניתי מצלמה מחברת FUGI
התמונות שאני מצלם באיכות נמוכה,
ובעצם בהגדרה של הDPI עומד על 72 ולא 300
כל המצבים שניסתי להדיר באיכויות התמונות והצילומים
לא הואילו וזה נשאר באותו מצב
האם יש מי שיוכל לעזור בענין
איך אני משנה הגרות במצלמה למצב DPI גבוה יותר
תודה רבה

• הוסף לסימניות
יש מישהו שיוכל לעזור?
תודה רבה

• הוסף לסימניות
אני חושב שזו הגדרה מובנית במצלמה. לא ניתן לשנות אותה. מה שכן ניתן לשנות אח"כ בעיבוד גרפי.
עיקר האיכות במצלמה היא גודל החיישן וכמות הפיקסלים ועוד ..
DPI קשור להדפסה הסופית.

• הוסף לסימניות
לפי איך שהבנתי ומקווה שהבנתי נכון, הDPI זה ענין יחסי. לא הרזולוציה האמיתית של התמונה.
למשל אם הרזולוציה היא 20 מ"פ. אז במציאות יש כרגע בתמונה 20 מליון פיקסלים לא פחות ולא יותר.
עכשיו לגבי ההדפסה אפשר להדפיס ברזלוציה של 72 נקודות לאינץ. מה שאומר שהתמונה במלואה תצא גדולה יותר. וכמובן יבלוט קצת הפיקסול. או 300 נקודות לאינץ' שאז התוצר הסופי יצא קטן יותר. אך יותר חד ולא מפוקסל. אין כאן יותר פיקסלים 'אמתיים' או פחות. אלא עניין של גודל הדפסה.

ואגב, גם במצלמה שלי היא עומדת על 72 DPI. ונראה לי שגם ב5D מרק 3 ג"כ.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
בכל אופן לגבי הבעיה. נסי למצוא פונקציית חדות אם קיימת במצלמה [בקנון יש]. ודבר נוסף להגדיר את המצלמה על הרזלוציה המרבית.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ראובן 10;2316237:
בכל אופן לגבי הבעיה. נסי למצוא פונקציית חדות אם קיימת במצלמה [בקנון יש]. ודבר נוסף להגדיר את המצלמה על הרזלוציה המרבית.

אם אני רוצה להחליף את המצלמה האפשרות שיש לי זה לניקון מבחינה כללית של חדות ואיכות תמונה האם זה עדיף לי על פני הפוג'י כי מאד חשוב לי הקטע של הפיקסול
תודה רבה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י כוכב מבריק;2316243:
אם אני רוצה להחליף את המצלמה האפשרות שיש לי זה לניקון מבחינה כללית של חדות ואיכות תמונה האם זה עדיף לי על פני הפוג'י כי מאד חשוב לי הקטע של הפיקסול
תודה רבה

ניקון טובה מפוג'י.
למה כוונתך פיקסול. תמונה בהגדלה מלאה?
אז רק שדתעי שכל הקומפקטיות הם ככה. כי החיישן קטן מאוד.

• הוסף לסימניות
כאשר אתה משנה את איכות התמונה הגודל שלה בס"מ משתנה (גדל)?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יונה יונה;2316387:
כאשר אתה משנה את איכות התמונה הגודל שלה בס"מ משתנה (גדל)?

אני חושב שכן!

• הוסף לסימניות
אני שואלת את כוכב.
אם זה משתנה אין (כנראה) שום בעיה במצלמה ובתמונות באיכות טובה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י כוכב מבריק;2316057:
קניתי מצלמה מחברת FUGI
התמונות שאני מצלם באיכות נמוכה,
ובעצם בהגדרה של הDPI עומד על 72 ולא 300
כל המצבים שניסתי להדיר באיכויות התמונות והצילומים
לא הואילו וזה נשאר באותו מצב
האם יש מי שיוכל לעזור בענין
איך אני משנה הגרות במצלמה למצב DPI גבוה יותר
תודה רבה

אין לזה משמעות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה