בירושלים המחיר הזה הוא הסטורי. 6000+ למ"רבגדול- מחיר למ"ר בין 4500-5000
צודק, ערכתי.בירושלים המחיר הזה הוא הסטורי. 6000+ למ"ר
מהזיכרון של הצעות מחיר שלקוחות קיבלו מתחיל באזור המליון+ והשמים הם הגבול1. כמה אמור לעלות בניית יחידת קרקע של 105 מ"ר [כלומר, יש לי יחדה קרקע שאני זכאי לבנות דירה ואני צריך לשלם רק את מחיר הבנייה]?
רציני??? 10 אלף למ"ר???מהזיכרון של הצעות מחיר שלקוחות קיבלו מתחיל באזור המליון+ והשמים הם הגבול![]()
את צודקת מאוד אבל זה ייצא לך יותר 5000 בסוףאנחנו בונים עכשיו
מי שמבין בתחום ויודע להביא את האנשים הנכונים לכל דבר
קבלן שלד, טייח, אלומניום , רצף, מומחים לאיטום ובידוד ועוד
אפשר לבנות ברמת בניה גבוה ( מבחינת חומרים, בלוקים האיכות הכי טובה ועוד ) בפחות מ 5,000 כולל גמר
לא זורקת באוויר
כעת בבניה של יותר מ 900 מטר ( 5 קומות )
רק לשם השוואה, קבלנו הצעות מחיר על שלד מקבלן מפתח של 2.7
בסוף לקחנו קבלן שלד סיכמנו רק על עבודה 450
החומר הגיע לעוד 400 ( ושוב הבלוקים ברמה הכי גבוהה ויקרה)
וכל מי שרואה את העבודה ( אנשי מקצוע שבאים ) מתפעל מאד! מהדיוק והרמה
אנשים שלוקחים קבלן מפתח משלמים המון על תיווך מיותר
מציינת שלא מתאים לכל אחד
וצריך לזה הרבה הבנה איך לעבוד עם הפועלים ועם הראש הערבי
וללמוד את עבודת הבניה ( יש המון קורסים וסרטונים חינמיים ברשת ) כדי לדעת ולפקח שהכל נעשה כמו שצריך
כרגע לקראת הסוףאת צודקת מאוד אבל זה ייצא לך יותר 5000 בסוף
רשמתי מהצפוןמענין מאוד איפה בארץ ומה המטראז
תרשום לי בפרטיכן 500 שח עבודה למטר הגיוני
אשמח לקבל ממך את הקבלן שלד שלך אני עומד לפני פרויקט גדול בעמק יזראל
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים