למבינים ב - DSLR לגבי הסרטה

• הוסף לסימניות
אני מסריט במצלמה שלי דגם 70D של קנון, הרבה פעמים זה נותן לי להסריט רק כמה שניות ונהיה תמונה של פס עם ריבועים ומתמלא הריבועים ומתכבה ההסרטה, או שקופץ לי הודעה אחרי כמה שניות שההסרטה התכבתה אוטומטי. ודווקא כשאני לא צריך שם הוא נותן לי להסריט לפעמים 7 דקות ויותר.

מה אתם אומרים? מה הבעיה? אשמח לקבל תגובות

• הוסף לסימניות
לא מבינה ב DSLR, אבל אולי זה תלוי בסוג הכרטיס?

• הוסף לסימניות
זה רק בעיה בכרטיס.
איזה סוג הכרטיס?

• הוסף לסימניות
מוזר

יש לי גם 70D ויש לי נסיון רב בDSLR דווקא לא נראה לי שזה כרטיס מענין לראות את סוג ההודעה יכול להיות שמשום מה המצלמה מתחמת מהר מידי... בד"כ זה קורה אחרי חצי שעה ..

• הוסף לסימניות
מניסיון שלי זה בעיה בכרטיס.
יש לי שתי כרטיסים מאותו הסוג בדיוק, אחד מהם היה במצלמה אחרת קודם הוא עושה את אותה הבעיה, השני היה חדש למצלמה הזאת והוא מצלם חלק.

לפרמט דרך המצלמה לא עזר, אולי לפרמט דרך המחשב יעזור.

• הוסף לסימניות
איזה כרטיס יש לך? מה זה נקרה כרטיס מאוד מהיר?
בשביל לצלם וידאו המצלמה צריכה כרטיס CLASS 10

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מרקר מצגות;1662958:
מניסיון שלי זה בעיה בכרטיס.
יש לי שתי כרטיסים מאותו הסוג בדיוק, אחד מהם היה במצלמה אחרת קודם הוא עושה את אותה הבעיה, השני היה חדש למצלמה הזאת והוא מצלם חלק.

לפרמט דרך המצלמה לא עזר, אולי לפרמט דרך המחשב יעזור.

תודה רבה לכולם!!!!

יש לי כרטיס מהיר CLASS 10 ומרקר מצגות כאן צודק, החלפתי כרטיס והכל עובד מצויין.
מעניין מה זה הבעיה הזאת, ואם היא לא יכולה לחזור לי שוב בכרטיס החדש?
בכל מקרה, שוב תודה רבה לכל המגיבים!!!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה