עזרה למדתי הנדסת תוכנה FUII STAK אבל אני בבית כבר חצי שנה

• הוסף לסימניות
אני מיואשת....
מה אין עבודה בזה?
תמיד דיברו ואמרו שבהייטק יש עבודה, ולשם השוק הולך.
אבל כל הקו"ח שאני שולחת לא מעלים אפ' הצעת עבודה אחת רלוונטית, אם בכלל....
אשמח לשמוע מניסיונכם,
מה לעשות כדי להשתלב ולמצוא עבודה בזה?

• הוסף לסימניות
אני מיואשת....
מה אין עבודה בזה?
אבל כל הקו"ח שאני שולחת לא מעלים אפ' הצעת עבודה אחת רלוונטית, אם בכלל....
אשמח לשמוע מניסיונכם,
מה לעשות כדי להשתלב ולמצוא עבודה בזה?
אני כבר שנתיים.....
משתתפת בצערך, מאוד קשה,ומבאס.

• הוסף לסימניות
כנ"ל...
וכבר שיניתי כיוון בתעסוקה מזמן, לא משקיעה בזה יותר מחשבה...

• הוסף לסימניות
אני מיואשת....
מה אין עבודה בזה?
מי אמר לך כזה דבר?
אין עבודה, קשה מאוד למצוא, השוק כבר שנתיים מדשדש
ולג׳וניורים קשה במיוחד, תמיד.
(ובאמת חשוב להדגיש את זה לכל מי שרוצה ללמוד)

בכל אופן קחי בחשבון שגם בתקופות הטובות לבוגרי יחידות טכנלוגיות לוקח כ3 חודשים למצוא עבודה, זה לא 'הוקוס פוקוס' למצוא עבודה בלי ניסיון חייבים הרבה הרבה סבלנות.
תתפללי, וה׳ יעזור

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה