דרוש מידע למדתם אנגלית? בבקשה היכנסו.

• הוסף לסימניות
אפשר להעלות כאן סרטונים באנגלית כתוביות באנגלית?

• הוסף לסימניות
משך הזמן תלוי בהרבה גורמים כמו גיל, כישרון טבעי לקליטת שפות, רמה נוכחית...
אבל בגדול - אם יש אוצר מילים סביר וידע דקדוקי סביר ורוצים לשפר הבנה ודיבור -
כדאי פשוט להקשיב כמה שיותר לאנגלית, בכל דרך שהיא. זה מאוד מקדם, מניסיון.
אם מדובר על רמה בסיסית יותר, אז צריך ללמוד אותיות, אוצר מילים בסיסי, דקדוק בסיסי וכו'...

היו כאן אשכולות שדובר בהם על מקומות שונים שמלמדים, אולי כדאי לחפש.
מסכימה אני דוברת היום אנגלית שוטף בריטית ואמריקאית
ויכולה להגיד שהכל משמיעה וחזרה בפה על מילים ולהכניס אותם למשפטים
פשוט להתחיל בהדרגה שמיעה קלה יותר ואז לעלות ברמה כל פעם
(זה מה שעזר לי אבל לכל אחד יש קליטה ודרך למידה שיותר יעילה בשבילו)
מקווה שעזרתי😊

• הוסף לסימניות
יש את אפליקצית דואלינגו.
יש את אתר אשכולות מושקע מאוד לציבור שלנו.
יש את קמפוס il

• הוסף לסימניות
הייתי אצל יונית 3 שנים התחלתי מאפס ידע ויצאתי ברמה ממש גבוהה אבל לא שפת אם זה המון השקע של שינון מילים ולדבר בלי לפחד משגיאות כך שלא נראה לי שמשנה מאוד איפה לומדים בשום מקום לא ידחפו לך מילים למח כן משנה שיהיה מקום תחרותי
בקשר לסרטונים זה נחמד זה מקדם אבל זה מביא להבנה לא לאפשרות דיבור, ההבנה שלי הרבה יותר גבוהה ממה שיש לי אפשרות להתבטאות
מה שכן הייתי צריכה לעשות איזשהו השתלמות מקצועית במשך שלושה חדשים והיה אותה רק באנגלית, אחר כך גיליתי שאני לא צריכה לתרגם לי במח לפני שאני רוצה לדבר

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה