יש כאן מישהי שלמדה במרכז החרדי להכשרה מקצועית? אשמח לשמוע חוות דעת
נ נעמי ר משתמש פעיל עיצוב גרפי הדמיות בתלת מימד עיצוב ואדריכלות פנים 4/9/16 הוסף לסימניות #1 יש כאן מישהי שלמדה במרכז החרדי להכשרה מקצועית? אשמח לשמוע חוות דעת
ר ~רחלי~ משתמש סופר מקצוען מוזיקה ונגינה צילום מקצועי עיצוב ואדריכלות פנים • 5/9/16 הוסף לסימניות #2 למדתי עיצוב פנים. ממליצה מאוד.
S shifrbor משתמש סופר מקצוען עיצוב ואדריכלות פנים 5/9/16 הוסף לסימניות #3 נכתב ע"י נעמי ר;2221352: יש כאן מישהי שלמדה במרכז החרדי להכשרה מקצועית? אשמח לשמוע חוות דעת לחצ/י כדי להרחיב... למדתי הנדסאי אדריכלות נהניתי מאד!!! אשמח לתת לך פרטים!
נכתב ע"י נעמי ר;2221352: יש כאן מישהי שלמדה במרכז החרדי להכשרה מקצועית? אשמח לשמוע חוות דעת לחצ/י כדי להרחיב... למדתי הנדסאי אדריכלות נהניתי מאד!!! אשמח לתת לך פרטים!
ש שרי11 משתמש חדש 28/9/16 הוסף לסימניות #5 גם אני סיימתי ללמוד שם לפני 5 שנים, מבחינה מקצועית מקום מעולה. מבחינה רוחנית זה לא בית יעקב.
C ch3 משתמש פעיל 28/9/16 הוסף לסימניות #6 נכתב ע"י שרי11;2255935: גם אני סיימתי ללמוד שם לפני 5 שנים, מבחינה מקצועית מקום מעולה. מבחינה רוחנית זה לא בית יעקב. לחצ/י כדי להרחיב... גם אני למדתי במרכז החרדי, וכיום עובדת שם. היום יש קבוצות בשילוב עם תבונה. אפשר לברר על כך במזכירות.
נכתב ע"י שרי11;2255935: גם אני סיימתי ללמוד שם לפני 5 שנים, מבחינה מקצועית מקום מעולה. מבחינה רוחנית זה לא בית יעקב. לחצ/י כדי להרחיב... גם אני למדתי במרכז החרדי, וכיום עובדת שם. היום יש קבוצות בשילוב עם תבונה. אפשר לברר על כך במזכירות.
צ ציפי10 משתמש צעיר עיצוב גרפי איור מקצועי הדמיות בתלת מימד עיצוב ואדריכלות פנים 2/11/16 הוסף לסימניות #7 לומדת עכשיו - שנה שנייה באדריכלות, נהנית מאד, רמה גבוהה. ממליצה בחום!
י יגואנה משתמש רשום 2/11/16 הוסף לסימניות #8 למדתי חשבת שכר רמה לימודית גבוה מאוד הייתי מאוד מרוצה זה לא כמו סמינר, זה יותר לימודים (אם סיימת סמינר ואת רוצה ללמוד- ממליצה בחום)
למדתי חשבת שכר רמה לימודית גבוה מאוד הייתי מאוד מרוצה זה לא כמו סמינר, זה יותר לימודים (אם סיימת סמינר ואת רוצה ללמוד- ממליצה בחום)
פרוגבוט תוכן שיווקי 4 מתנות?? המבצע שהותיר אותי בשוק דיל מטורף לחג: רוכשים מקרר 4 דלתות, ופשוט בוחרים 4 מתנות שוות במיוחד ממגוון עצום. מהמוצרים המשתתפים במבצע לחצו כאן לפרטים מלאים> וגלו במה מדובר ← פרסומת
4 מתנות?? המבצע שהותיר אותי בשוק דיל מטורף לחג: רוכשים מקרר 4 דלתות, ופשוט בוחרים 4 מתנות שוות במיוחד ממגוון עצום. מהמוצרים המשתתפים במבצע לחצו כאן לפרטים מלאים> וגלו במה מדובר ← פרסומת