קורונה למה בני ברק עיר אדומה?

מצב
הנושא נעול.
האמת שאת החלק השני לא הבנתי.
רק ציינתי שקיטוב, שנאה וחוסר הבנה מגיעים גם מהסתה "מלמעלה", וגם מ"התבכיינות" מלמטה.
אם תכירו אותם- לא תשנאו אותם.
אז שוב בגלל התבכיינות מפלים אותנו ??
אני רק ציינתי שהחרדים גורמים לעצמם סגרים
וגורמים לעצמם דוחות
וגורמים למדינה מחלות????
הבנתי טוב?

אז שוב בגלל התבכיינות מפלים אותנו ??
אני רק ציינתי שהחרדים גורמים לעצמם סגרים
וגורמים לעצמם דוחות
וגורמים למדינה מחלות????
הבנתי טוב?
לא. הבנת לא טוב. תוכל לחזור לקרוא מה היא כתבה.

אף אחד לא אוהב כשצועקים לו באוזן.
כשיש מה לומר, לא צריך לצעוק כדי שישמעו. ולא לשים בפונט בולט וכתב ענק. זה לא עוזר לקשב ולא לריכוז.
סתם כהמלצה.
נוכחנו לדעת שלמרות שיש כאן כותבים יקרים שעונים על כל השאלות בטוב טעם ושכל ישר עדיין יש שחוזרים על טיעונים ישנים מסולפים עובדתית מבוססים אמוציות והשערות מזן אל זן
חשבנו שהדבר נגרם שמאחר והכתב קטן שמא לא ראו הדברים הטובים שנכתבו כאן וקבלנו על עצמנו בל"נ לכתוב בצעקה ולהמשיך בכך עד שהדברים ייראו ומימלא גם יופנמו

איש באמונתו יחיה.
לכל אחד הזכות לחשוב אחרת.
לכל אחד הזכות לדפוק את הראש בקיר, רק שלא יבכה שיורד לו דם.

אפשר לא להיזהר, אבל לא לבכות כשיש סגר.

במקום מגורי נזהרים באופן מוחלט, (לא ידוע לי על חרדות ולחצים, פשוט שומרים מרחק ומסכות באדיקות, זה הכל)
ואני לא מכיר שום מקרה של מה שנקרא הדבקה בקהילה.
כל החולים שהיו כאן זה מהדבקות מבחוץ, ובמקרה הטוב זה נשאר אצלם,ובמקרה הפחות טוב הדביקו את משפחתם, אבל לא היתה שום הדבקה בקהילה.

לאורך החודשים האחרונים פגשתי בכמה וכמה שהתארחו בשכונתנו וגיחכו למראה המניינים המסודרים בחוץ, ההקפדה המוחלטת על המסכות וכו' וכו'

והיום אצלם יש חולים ואצלנו לא.
אצלם יש סגר ואצלנו לא.

וכן, זו בהחלט זכותם.

איש באמונתו יחיה.
לכל אחד הזכות לחשוב אחרת.

בקטע של פרשנות הנתונים כל אחד יחשוב כראות עיניו
אבל דיונים מהסוג המקובל כאן אמורים להתנהל בדרך שאלה ותשובה או אימות נתונים
וע"ז הצרתי שיש שעונים להם והם ממשיכים בשאלתם משל לא ראו דברי העונה

בקטע של פרשנות הנתונים כל אחד יחשוב כראות עיניו
אבל דיונים מהסוג המקובל כאן אמורים להתנהל בדרך שאלה ותשובה או אימות נתונים
וע"ז הצרתי שיש שעונים להם והם ממשיכים בשאלתם משל לא ראו דברי העונה
מבינה מאוד את הנכתב.
אך כנראה מדובר באנשים כאובים כ"כ, שהאמת לא משנה להם.
הם כאן כדי לזעוק את כאבם.
וגם זו זכותם.

אם אפשר לחזור להודעות עם תוכן ונימוקים...

אנשים השקיעו כאן באשכול
אם הכוונה לתגובה שלי,
אז קודם כל שיש לי כמה דברים לענות רק שאני לא רואה צורך להכנס לוויכוחים עליהם,
לדוג' זה
לא ידוע לי על חרדות ולחצים
ושאר הנושאים שמעוררים וויכוחים, אני פשוט לא שם.

חוזרת ואומרת שוב,
כשם שפרצופיהם שונים כך דעותיהם שונות.
שום דבר לא הוכח באופן מוחלט.
אין טעם להתווכח במשך 50 עמודים כשכל אחד יישאר בעמדה שלו בכל מקרה.
ולכן לא רואה צורך לכפות על האחר את דעתי, כמובן שלא לתקוף באופן אישי ניקים שלא עומדים בדעה אחת עם דעתי.

אין טעם להתווכח במשך 50 עמודים כשכל אחד יישאר בעמדה שלו בכל מקרה.
גם לזה התייחס בטוטו"ד @אפשרי באחת מהודעותיו.

המטרה אינה (רק) להשפיע על המתדינים מהצד השני, אלא בעיקר להציג את העמדה הנכונה בעיניו לעיני עשרות או מאות הצופים שלא נוטלים חלק בדיון, ושייתכן שלחלקם (לפחות) אין דעה מוצקה בעניין, ודעתם מושפעת מהנכתב לשני הכיוונים, לכן חשוב להביע את הדעה הנכונה בעיני הכותב, ולנמקה ככל האפשר ע"מ שהקורא מהצד ישתכנע בהיגיון הדברים.

אבל להפציע אחרי אשכול בן מאות הודעות ארוכות ומושקעות, מלאי תוכן (של שני הצדדים)
ולהתחיל לזרוק הודעות בלי יותר מידי ערך מוסף, זה עלול לגרום לאשכול לגלוש לסוג אחר של דיון, או לעבור מדיון להתנצחות, ומשם הדרך לנעילה או מחיקה קצרה,
וזה, א. חבל. ב. לא הוגן כלפי אלו שהשקיעו כ"כ.

@אפשרי קראתי לך באחת ההודעות, נכון שזה את ולא אתה?

לכן חשוב להביע את הדעה הנכונה בעיני הכותב, ולנמקה ככל האפשר ע"מ שהקורא מהצד ישתכנע בהיגיון הדברים.
מסכימה.
מצד שני, יש פעמים שאנשים כופים את דעתם בכוח וזה ממש לא נעים.
וגם לא נכון.

שאלה חשובה, האם ניתן לראות באיזה שהו מקום את התפשטות התחלואה בעיר בני ברק לפי שכונות, באיזה אזורים יש התפרצות ובאיזה אזורים העסק מתון,
הרי כמו שבירושלים לא סוגרים את רחביה בגלל רוממה כך בבני ברק לא יסגרו את שיכון ה בגלל שיכון ג (לדוגמא),

שאלה חשובה, האם ניתן לראות באיזה שהו מקום את התפשטות התחלואה בעיר בני ברק לפי שכונות, באיזה אזורים יש התפרצות ובאיזה אזורים העסק מתון,
הרי כמו שבירושלים לא סוגרים את רחביה בגלל רוממה כך בבני ברק לא יסגרו את שיכון ה בגלל שיכון ג (לדוגמא),
בהחלט חשוב מאוד מצטרף לבקשה.
ואני מדבר על שכונת פרדס כץ מכמה סיבות א זה מופרד מהעיר ואם יהא סגר ממש נרגיש בכלא כי בזבוטינסקי יהא מחסומים ולא נוכל לא לצאת ולא ללכת לבני ברק
ב.כי לאורך תקופות הקורונה והגלים פרדס כץ שמרה על מיעוט חולים ויש לכך סיבות מרובות ואין כאן המקום להאריך.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה