למה המנעול הירוק בכתובת האתר נעלם

• הוסף לסימניות
אחרי שפרסמתי הודעה זו בפורום תוכנה ולא היתה לי שום תגובה בינתיים אני פונה לפה אולי מפה תבוא הישועה.
אני בונה אתר בוורדפרס האתר הוא אתר מכירות והוא מאובטח בתעודת ssl בהתחלה היה מנעול ירוק בכתובת וזה מראה שמאובטח.
אח"כ שהתקדמתי יותר עם הבניה של האתר והכנסתי חומר המנעול נעלם ויש במקום זה סימן קריאה שאומר שהאתר לא מאובטח.
יש לכם מושג למה זה קרה?
חשוב לציין שכשאני פותחת את האתר בלוח הבקרה של וורדפרס (לעריכה) יש את המנעול הירוק בכתובת.
תודה רבה!!!

• הוסף לסימניות
יכוליות שהכנסת תוכן לא מאובטח. שלא מוגש דרך HTTPS יכוליות תמונה שהטמעת קוד של פרסומת או כל דבר שלא מוגש דרך HTTPS
תלחץ דרך כרום קליק ימני ואז בדוק תראה שם mixed content ותתקן את הנתיבים.
בקצרה :)

במידה ואת לא מסתדרת ברמת הקוד או שזה מורכב מדי התוסף הבא יכול לעזור לך די בקלות
https://wordpress.org/plugins/ssl-insecure-content-fixer/
תתחילי מההגדרה הנמוכה ביותר ותעלי עד לרמה שבה הבעיה תיפתר.
שוב מומלץ יותר לעשות את זה ידנית
:)

• הוסף לסימניות
תודה רבה! אבל אני מעלה תמונות רק דרך מדיה בוורפרס אז איזה דרך אחרת יש?

• הוסף לסימניות
יכוליות שהכנסת תוכן חיצוני כמו שאמרתי, יכוליות תמונת רקע כל דבר, תוכלי לראות זאת כמו שאמרתי באמצעות לחיצה על העמוד שבו התוכן לכאורה לא מאובטח קליק ימני בדוק ואז תראי שם בשגיאות mixed content זה הנתיב שבו נפלה טעות תתקני אותם וזה יעבוד חזרה :)
ושוב זה יכוליות כל קוד חיצוני שהטמעת לפעמים אפילו פרסומת..

• הוסף לסימניות
אני יבדוק את זה. תודה רבה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yooda230;n5082560:
יכוליות שהכנסת תוכן חיצוני כמו שאמרתי, יכוליות תמונת רקע כל דבר, תוכלי לראות זאת כמו שאמרתי באמצעות לחיצה על העמוד שבו התוכן לכאורה לא מאובטח קליק ימני בדוק ואז תראי שם בשגיאות mixed content זה הנתיב שבו נפלה טעות תתקני אותם וזה יעבוד חזרה :)
ושוב זה יכוליות כל קוד חיצוני שהטמעת לפעמים אפילו פרסומת..

אני ממש מודעה לך אין מילים!!!!!!!!!!!!
השתמשתי בתוסף הזה שנתת וזה פתר את הבעיה. לבד בחיים לא הייתי מגיעה לזה. שוב תודה!

• הוסף לסימניות
בשמחה תודה על העדכון :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה